Visualisera din önskan, Nymånemeditation

Igår hittade jag ett smultronställe några mil utanför Skövde, Alphems Arboretum i Floby. Energierna som fanns där var så starka! Historien bakom platsen gjorde också att det kändes ännu mer magiskt och vackert. Det var en plats med en stark själ. Det fanns stenar och bänkar att sitta på. Träd att sitta under. Att bara andas, njuta och meditera. I tystnad. Vart jag än gick såg jag citronfjärilar som dansade med vinden, och för första gången på väldigt länge hörde jag gökens rop ifrån skogen. Det var svårt att inte låta händerna ta på allt det vackra.

Jag satt länge i en inbyggd stenstol i en mur och andades och visualiserade. Programmerade min hjärna med positiva bilder och önskningar. Min härliga framtid. Tiden jag satt där kändes så mäktig och kraftfull. Därför känner jag att jag vill dela med mig av min stund till dig och även ge dig ett tips på en enkel meditation med visualisering. Idag är det dessutom nymåne, bra tid att lämna allt gammalt bakom sig och välkomna det nya med tillit. Pånyttfödelse, nyskapande och tillväxt.

Kom ihåg att det är viktigt att visualisera som att det du önskar redan är hos dig. Önskar du dig till exempel en ny lägenhet, se då hur du står vid din ytterdörr, med ditt namn på dörren. Se färgen på dörren. Se hur du låser upp din dörr med din nyckel som ligger i din hand. Ta tag i ditt dörrhandtag och kliv in och upplev ditt hem.

Visualisera in din önskan

Sitt i en lätt meditationsställning, på en sten, stubbe, bänk eller stol och med båda fotsulorna i golvet eller marken. Sitt med rak rygg och med slutna ögon. Handryggarna vila mot låren och låt handflatorna vara lätt kupade, som om du är på väg att få en gåva från någon.

Ta ett djupt andetag ända ner i magen, in genom näsan och pusta långsamt ut genom munnen. Låt eventuell stress och jobbiga tankar följa med ut genom din utandning. Töm hjärnan på negativa känslor och tankar genom att för varje utandning tänker du orden – släpp –

Sitt en stund med din andning (gärna minst fem minuter) och känn hur du blir mer och mer avslappnad.

Nu är det dags att visualisera in din önskan. Gör din inre bild så levande som du bara kan. Se det du önskar in i ditt liv som om du redan var där. Som om du var med i en film om dig själv. Bakom den styrande kameran. Känn känslan och ”lura” hjärnan med ett leende på läpparna. Hjärnan kan inte skilja på verklighet och dröm, ler du känner hjärnan din lycka. Sitt och manifestera så länge som du vill och kan.

När det är dags att avsluta tar du ett djupt andetag in genom näsan och ut genom munnen. Rör på dina fingrar och tår. Vicka lite på ditt huvud och gör några cirkelrörelser för dina axlar. Öppna ögonen långsamt.

Sitt gärna kvar en liten stund i den känslan som du har skapat inom dig.

If you can dream it, you can do it

Gillade du det jag skrev? Dela gärna så fler kan ta del om mina tankar och upplevelser. Önskar dig en fin dag och en underbar vecka. Visualisera och manifestera in det du önskar mer av i ditt liv och känn tacksamhet för allt det fina som du redan har.

Imorgon är det också dags för gratis distanshealing. Vill du vara med? LÄS MER HÄR.
TACK för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Visualisera din önskan, Nymånemeditation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *