Vilka avtryck lämnar du?

>> Det du gör idag har betydelse imorgon. Vilka avtryck lämnar du? <<

För ett par veckor sedan när jag var ute på en av mina dagliga promenader plingade till på messenger. Meddelandet kom från en av mina singelvänner som skrev: Det är ju en man som jag vill tänka på när jag ser detta. Istället tänker jag på dig. I meddelandet fanns också efterföljande skrattgubbar och en bild på ett hjärta som formats fram i en sten.

Bilden på hennes sten kunde jag inte ladda ner, så jag bjuder på ett gult hjärta som fanns utanför min dörr en morgon. Då bara vet man att det blir en toppendag 🙂

Bland mina nära och kära, vänner och bekanta så är jag den där ”flumtanten” som ser hjärtan nästan överallt. Hon som ser och känner tecken, budskap och synkronicitet i det som hon dagligen möter. Ibland får jag frågan: Har du sett något hokus pokus idag? Oftast med efterföljande skratt som jag vet och känner är kärleksfullt menat. Skrattet kommer oftast från de vänner som har ett mer logiskt tänkande än mig. Som tror mer på den fysiska och fasta världen, än på den immateriella världen. Ni vet, den där världen som man inte kan ta på men som man känner att den bara finns.

Skrattet som jag möts utav ser jag som något positivt. Som små ringar på vattnet som blir större och större och större. Ringar av glädje. Skrattar du, kan du inte på samma gång vara deppig. Även det minsta lilla leendet gör att ditt humör ändras till något mer positivt. Även om du inte känner 100 procent glädjeskutt Här och Nu, så sker det på mikronivå och precis som ringar på vattnet växer de sig större ju mer du skrattar och ler. Testa om du inte tror mig.

Gör som Peter Stormare berättade för Reneé Nyberg i tv-programmet Reneés brygga. Varje morgon ställer han sig framför spegeln och ler. Tittar sig i ögonen och säger orden:

>> Håll ögonen öppna för idag ska det hända mirakel <<

Tro på det du säger.

Den här världen behöver bli mer mjukare, vänligare, hoppfullare och kärleksfullare. Vi behöver alla skratta mer. Jag kommer fortsätta dela med mig av mina hjärtan till de som vill se och läsa, för jag vet att det skapar en härlig upplyftande känsla i kroppen hos många av de som jag möter. Ibland behöver man en påminnelse och då kommer mitt hjärta som ett – ja just det! -.

Min vän som skrev på messenger blev glad när hon såg hjärtat. Hon fick också en påminnelse om att koppla ihop ett hjärta som hon ser med positiva och kärleksfulla ord. Ord som hon blir glad utav som väcker en härlig känsla i kroppen. Och det är ju så attraktionslagen fungerar – Det vi fokuserar på det får vi mer av –

Det ser jag som ett positivt avtryck som jag har lämnat efter mig. Som små ringar på vattnet…

Nu önskar jag dig en underbar helg och kommande vecka. Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Vilka avtryck lämnar du?

  1. Jag är också en som ser hjärtan överallt, och ler för mig själv varje gång♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *