Vi hittar inte Kärleken – utan vi skapar den

”Världen vi har skapat är en produkt av vårt tänkande och den kan inte förändras utan att vi förändrar vårt tänkande” – Albert Einstein…

Oavsett om du tror på attraktionslagen eller inte så måste vi väl ändå allihopa vara överens om, vad du än fokuserar på i ditt liv det växer. Det du lägger energi på det växer.

Så även i Kärlek och relationer.

Vad gör du för personen som du har ett intresse för? Vad gör du för att få honom eller henne att känna sig så där härligt betydelsefull, respekterad. På djupet känna sig sedd och hörd?

 • Säger du vackra ord?
 • Ler du?
 • Skriver du fina meddelanden?
 • Uppmärksammar vad han eller hon uppskattar och tycker om?
 • Vad han eller hon mår bra utav? Blir glad utav?
 • Är du aktiv, eller passiv?
 • Vågar du öppet och ärligt kommunicera? Vad som på djupet får din gnista att tända? I lusten och i längtan, så han eller hon inte behöver känna känslan av osäkerhet.

Livet består av ett nätverk, vackert sammanflätade som ett skimrande fiskenät, bestående av ett överflöd av små subtila detaljer. Detaljer som kan vara av stor vikt för ett fortsatt Kärleksskapande. Ett ömsesidigt Kärleksskapande. Vi hittar inte Kärleken – vi skapar den. Tillsammans.

Viktigt att komma ihåg – Dagens inlägg och tankar gäller inte endast till en annan människa, utan i allra högsta grad även Kärleken till oss själva.

Nu är jag nyfiken på vad du gör för att uppmärksamma någon annan…eller dig själv?

TACK för att du stannade till och läste mitt blogginlägg! Dela gärna om du tyckte du det var intressant läsning. Kanske kan det starta ett groende frö hon någon annan. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Vi hittar inte Kärleken – utan vi skapar den

 1. Tack för att du delar med dig. Du är viktig och dina texter spelar roll. Det är lätt att ta till sig och förstå hur du menar ❤

 2. Vackraste Anki ♥️ Idag, när det är lördag och lite ledigt och brödet slut till min efterlängtade långfrukost….bakade jag stekpannebröd, bara till mig, för att jag är värd ett kök som luktar nybakt och mackor där smöret smälter, kaffet smakar extra gott och regnet som faller lugnar. Veden är inburen, när brasan sen är tänd, kanske det blir en haiku ?

  1. Åh Karin! Vilken underbar vändning och start på denna regniga lördag. Nybakat bröd och en sprakande brasa. OCH en Haiku på det ? Kärleksfull uppmärksamhet för dig själv. För att DU är värd det ?

   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *