Våra drömmar har vandrat åt ett varsitt håll

“Vi blir inte kloka av minnet av vårt förflutna, utan av ansvaret av vår framtid” – George Bernard Shaw

Ni som följer min blogg, vet att mycket händer i mitt liv just nu utan att jag riktigt kan sätta fingret på VAD det är som händer. Livet känns bara så härligt, jag är lycklig och jag har tillit att allt blir som det ska. Jag vet inte hur eller vad det är som händer, jag bara vet att allt blir bra.

Jag har länge suttit och visualiserat mitt liv som jag vill leva. Hur jag vill känna, hur jag vill må innerst inne. Jag har målat upp inre bilder av hur jag steg för steg kommer igång med mina verksamheter igen. Hur bloggen växer och hur jag dag för dag får andra människor att må bra. Växa och våga ta plats i livet. Ett kvitto på att jag är på rätt väg var bland annat en kommentar som jag fick efter inlägget – Attraktionslagen – Mina fyra tips. En kvinna, Towa, lämnade då en kommentar efter att ha läst det jag skrev då. ””Snubblade” över detta inlägg idag och har nu surfat runt någon timma och hittat så mycket tröst och hjälpande!! Tusen tack!!!” Jag är en känslomänniska, så det kom glädjetårar efter jag läste hennes inlägg. Tack Towa för dina fina ord, de betyder mycket.

Det jag däremot inte var beredd på av min tid av visualisering var det som hände under helgen. Jag och min sambo bestämde oss för att separera. Mina drömmar ligger inte på samma frekvens som Andreas och vice versa. Vi vill åt ett varsitt håll i livet och det har successivt vuxit fram.

Trots att separationen känns rätt för oss båda så är det också en sorg. Vi har under våra elva år tillsammans upplevt så mycket. Skapat fina minnen tillsammans. Skrattat och gråtit ihop. Jag har vuxit som människa. Han har vuxit som människa. Vi har gått igenom så mycket, men under tiden har våra drömmar, kanske lite ouppmärksammat, vandrat åt ett varsitt håll.

Sorgen är en process och den processen får ta den tid det tar att läka, att hela. Tårkanalerna var vidöppna i tisdags och jag tillät mig själv att ha en riktig sorgedag, med tårar, tröstätande, skrivande reflektioner och snurvlande telefonsamtal med min vän Maria. Det är viktigt att få sörja och tårar är läkande. Men jag går inte i en känsla av oro eller rädsla inför framtiden, utan jag har trots tårarna fortfarande en härlig känsla i kroppen, jag har tillit att allt blir som det ska. Och den känslan går hand i hand med att jag och Andreas skiljs åt som vänner. Det beslutet vi tog gemensamt under helgen, är för bådas högsta och bästa.

Avslutar detta inlägg med en affirmation som jag skrev ner i mitt reflektionsblock i tisdags, när känslorna lagt sig lite och lakritsen var slut…

“Dansa livets dans – fyll dina steg med fullkomlig tillit och tacksamhet. Allt blir bra!”

Ta hand om er och lova mig att ni också dansar livets dans. Livet är NU!

TACK för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg, dela gärna om du tyckte om det du läste.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Våra drömmar har vandrat åt ett varsitt håll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *