Vakna i sällskap med lyckliga ögonblick

”Hjärnan är som livet, föränderlig”…

Precis som i livet och som attraktionslagen pekar på, attraherar vi det som vi lägger energi och fokus på. Och ska vi vara helt uppriktiga med varandra så krävs det ingen gigantisk livsstilsförändring, bara en liten vana (och vilja) att börja lyssna inåt. Och tillit och tålamod. Det sägs att det tar 21 dagar att skaffa sig en ny vana, om det är sanning eller ej det tvistar de lärde. Men vad har du att förlora? Tre veckor av ditt liv av mer fokus på glädje och lycka? Det är ingen ”waste of time” om ni frågar mig.

Tanken kom häromdagen när jag kände sån oerhörd tacksamhet och glädje över att kunna köra bil igen. Att min hjärna fungerar ute i trafiken igen. För det var under en lång period i min utmattning där hjärnan och alla yttre intrycken inte alls kopplades samman. Allt blev kaos. Det är inte många som vet, men jag kom inte ens ihåg hur man gjorde när man skulle starta bilen. Ofta satte jag mig också på fel plats, det vill säga på passagerarsidan.

Nu reflektera jag ofta över att jag känner mer glädje och tacksamhet idag än vad jag gjorde innan utmattningen. Innan, då när “allt fungerade” och livet var till synes på tiptop med samboliv och fast jobb… men min själ var oerhört vilsen. När jag tänker på det hör jag min mammas röst – Man saknar inte kossan förrän båset är tomt.

Vad har du i din skattkista med samlade ögonblick och minnen? Ögonblick och minnen som väcker upp Kärlek, lust, energi, glädje och tacksamhet.

  • Upplevelser som du aldrig trodde att du skulle våga eller klara av.
  • Härliga närvarande stunder ute i naturen.
  • Fina stunder tillsammans med din familj eller/och dina vänner.
  • Stunder med kyssar, smek, åtrå, förälskelse och pirr.

Följ ditt hjärta och lyft på locket på din alldeles egna skattkista som du bär med dig varje dag. Minns dina samlade ögonblick, för det är då som du skapar mer kärlek, mer lust, mer kraft, mer glädje, mer hälsa, mer, mer, MER av allt som du längtat efter. Allt detta gör att rädslor och sorg inte längre får utrymme i ditt liv. Du kan inte vara ledsen och rädd, samtidigt som du känner glädje och lycka. För kärlek och rädsla kan inte husera samtidigt.

Vad säger du, antar du en utmaning som får dig att må bra utan större arbetskraft än din hjärna och ditt tankefokus. Att i 21 dagar starta varje morgon innan du kliver upp från din sköna varma säng med några tankar på lyckliga ögonblick i ditt liv. Öppna din inre skattkista och låt högre energier få vibrera ut.

Minns de lyckliga stunderna och våga också lev fullt ut så du får mer, mer MER av det du vill få in i ditt liv! Stor kram till dig från mig.

Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Vakna i sällskap med lyckliga ögonblick

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *