Tålamod och tillit

“Nästa gång du tänker på något vackert, glöm inte att ägna en tanke åt dig själv då också…”

Förra veckan sa jag till mitt ex ”Jag saknar min gamla hjärna och min gamla kropp.” Min gamla hjärna som kunde hålla tusen bollar i luften och ändå fungera i det vardagliga livet. Min kropp som kunde gå direkt till gymmet efter jobbet och sen spontanträffa sina vänner direkt efteråt. Men det var innan utmattningen kom och knackade på dörren…

Idag tar det på krafterna att göra förändringar. Separation, ny lägenhet och att samtidigt gå upp i tid med min arbetsträning, har gjort att jag nu får prioritera mer. Då gäller det att öva på mitt tålamod och min tillit de dagar då jag bara vill vara… vara som alla andra, de där man ser överallt med en energifylld kropp och med en hjärna som inte är hjärntrött. Mitt gamla jag med andra ord.

Men mitt i all trötthet känner jag också en stor stolthet och tacksamhet. Jag har blivit mer snäll mot mig själv. Jag har blivit bättre på att hushålla med min energi genom att säga mer ja till mig själv och mer nej till andra. Och dessutom, genom daglig reflektion lär jag mig ständigt nya saker om mig själv. Jag är fortfarande i förändring. Jag är på väg framåt, på väg uppåt och jag orkar mer and i LOVE IT!

Det är jag som är regissören i mitt liv. Det är jag som bestämmer hur jag vill leva mitt liv, vilka tankar jag vill tänka, vilka känslor som jag vill känna. Det är när jag påminner mig om det här, det är då det är lättare att öva på mitt tålamod och känna tillit att allt blir som det ska.

Reflektion – Hushållar du med din energi? Säger du ja till det som lyfter dig, till det som du känner ger dig energi. Eller gör du sånt som väcker mer motstånd i din kropp? Motstånd i ditt sinne?

Önskar dig en underbar helg! Och du, kommer tankar när du läser mitt inlägg, dela gärna med dig. Skulle bli så glad!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

7 thoughts on “Tålamod och tillit

  1. Alltid fint att läsa dina tänkvärda ord❤️ Hjälper mig att påminna mig själv om det som är viktigt i livet❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *