Synkronicitet och tillit

>> Allt hänger ihop, på ett magiskt sätt <<

Förra veckan satt jag och skissade i mitt block efter en morgonmeditation. Inom mig såg jag ett smycke, ett hjärta med en närvaro-knapp som jag satt och kände och klämde på i takt med mina andetag. Ett par timmar senare fick jag ett sms av en vän med orden ”Hej, har du ett armband för styrka, tröst och ork. Har en tjej som lider av utmattningssyndrom och behöver lite pepp. Tänkte på dig”. Ett lyckorus, tacksamhet och ett enoooormt leende spred sig i min kropp efter att ha läst hennes sms. Synkronicitet. Så här blev det färdiga resultatet.

Några dagar senare var jag ute och gick med en nyfunnen vän (också en känsla av synkronicitet). Hon berättade om en händelse som hon tidigare varit med om tillsammans med en annan vän, som innefattade en örn. Om symboliken med örnen som hennes vän kände. Att de var menade för varandra. Dagen efter vår promenad var jag ute med min bil och körde på en smal grusväg. Solen sken och jag tänkte på en vän som jag tycker väldigt mycket om, plötsligt landar en stor örn framför min bil och jag blir tvungen att tvärbromsa! Vi tittar på varandra en stund, sen lyfter han och flyger iväg med sina majestätiska vingar. Gissa känslan i min kropp!

Behöver jag säga att jag tror på synkronicitet? Att relationer och energier är sammankopplade med varandra. Och att vi alla har en högre sambandscentral som harmoniserar så att det vi önskar kan komma till oss. Som visar oss tydliga tecken och symboler på att vår inre kompass är kalibrerad åt rätt hål, att vi är på rätt väg. Som påminner oss att våga släppa taget om övertänkandet, att något skall komma till oss på ett visst sätt. Trust the process.

>> Släpp taget om ditt kontrollbehov och ha tillit att allt kommer till dig när det är menat <<

Jag kan ibland känna tvivel, en känsla av motstånd. Att livet ger mig små oförklarliga uppförsbackar som till exempel när en magisk relation plötsligt tog slut, eller att jag möttes av ”den berömda väggen”. Men dessa tecken, symboler och budskap som kommer min väg, gör att jag blir starkare påmind om att livet faktiskt är magiskt. Att uppförsbackarna har en dold mening som leder till något större. Vi ska drömma och vi ska ha mål i livet, men vägen dit det kan vi släppa taget om. Och ja, det är en övning i att kunna släppa taget, men ju mer du övar desto bättre och snabbare går det. Tro mig, kan jag så kan du.

Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Synkronicitet och tillit

 1. Ja, allt har en större mening, det får man inte glömma när det är uppförsbacke🙏❤️

  Så vackert smycke😍

  1. Eva-Britt, ibland kan vi behöva en liten påminnelse 💖
   Tack snälla för fina ord om mitt smycke 🥰
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *