Strävan, önskan och intentioner

>> Jag är tacksam för de besvärliga människorna som finns i mitt liv, de visar hur jag inte vill vara <<

Vad strävar du efter? Vad har du för mål och intentioner med ditt liv som du lever? Det här var tankar som dök upp när jag fick (för mig) en konstig kommentar. “Har du bara 51 följare på YouTube.”

Vad är det som gör att vi människor jämför oss så lätt med varandra, att vi ser andras framsteg, följare, gillamarkeringar och liv som större än det som i verkligheten är? Att vi med lätthet förminskar oss själva och även varandra.  

Min strävan, mitt mål och mina intentioner med mina sociala medier är att jag ska väcka en gnista. En härlig och upplyftande aha-känsla hos er som följer och läser min blogg. Som följer och lyssnar på mina inlägg på YouTube. Att ni ska tycka mina tankar och ord är intressanta och landa mjukt och väl inom er. Att mina ord och tankar ska föra er framåt och uppåt. Skapa Kärlek, Hopp, Mod, Tillit och Glädje.

Vi kan dra en liknelse som vi alla kan känna igen – relationer med vänner. För jag ser er alla som mina vänner.

 • Vänner som vill vara tillsammans med mig för den jag är.
 • Vänner som inte är rädd för förändring utan vill levla och utvecklas.
 • Vänner som har förståelsen och intentionen av att både ge och att ta från hjärtat. Som visar omtanke och respekt.
 • Vänner, där ingen är mer värd än den andre, oavsett bakgrund, ekonomisk status eller andliga tankar och känslor.

Okej jag erkänner, en gnista av mitt ego för fler följare sprakade till inom mig från kommentaren. En kletig känsla av att jag inte är tillräcklig. Men några andetag senare värmer mina tankar än mer, när jag inser att det faktiskt är femtioen personer som tycker att mina ord och tankar är så pass intressanta att ni väljer att följa mig på YouTube. Att ni ibland också väljer att gilla, kommentera och dela vidare, som i sin tur hjälper till att sprida mina ord vidare. Som kärleksfulla vibrationsringar på ett överflödigt hav. DET är det jag vill lägga mitt fokus på, och inte den enstaka klumpiga kommentaren, som väckte känslan av otillräcklighet.

Livet är ett äventyr som ska upplevas och jag har tagit mig igenom många tuffa livsvägar, ändå har jag överlevt. Magiskt va! Jag fyller femtio i år och aldrig tidigare har jag känt en så stor tacksamhet och glädje över av vara den jag är. Jag har hittat mig själv. Är stolt över mig själv. Jag njuter av livet. Jag vågar och jag är tillräcklig. Det lika magiska är, Kan jag så kan även du.

Ps: Nästa vecka kommer ett nytt inlägg på YouTube för dig som vill lyssna. Meditationstexten är skriven men jag har inte hunnit att spela in videon. En meditation om Gaia, att visualisera, rensa och att fylla på.

Varm sommarkram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

15 thoughts on “Strävan, önskan och intentioner

 1. Tack Anki❤️Kloka tankar som påminner och väcker mina egna tankar. Alltid.
  PS nu har du ytterligare en följare på din youtube kanal… Bara jag som föredrar att läsa framför att lyssna, därav dröjsmålet😉
  Ha en fin dag❤️
  Kram

 2. Hej☀️ Jag läser alltid dina blogginlägg även om jag inte syns😊
  Du skriver alltid sådant som går rakt in i hjärtat❤️ så många kloka ord som ger mig de svar jag behöver.
  Kram i denna underbara sommar!🙏🤗

 3. Ännu en gång levererar du med ord och känslor! Vilka fina insikter. Lycklig är han som fångar ditt hjärta 💖
  Kram från Sara i Örebro

 4. Tack💗
  Jag fick ett riktigt skrattanfall när jag läste “Jag är tacksam för de besvärliga människorna….”🤣Stämmer så bra, och det var det jag behövde få en påminnelse om just nu.
  Jag är som du; stolt över mig själv och allt jag tagit mig i genom🙏

  1. Visst är det härligt hur man kan vrida på Tacksamhet 😉 Heja dig för din stolthet för du ska vara stolt för den du är ❤
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *