Stå stark i en förändring

>> I en djup ödmjukhet vilar ditt ego. Då finns det inget att bevisa. <<

Om du slutar dyka upp kanske de inte letar efter dig. Om du slutar försöka, kan förhållandet ta slut. Om du slutar sms:a kan din telefon förbli tyst i veckor. Det betyder inte att du bröt förhållandet, det betyder att det enda som höll det var energin du gav för att behålla det. Det är inte kärlek, det är fantasi. Det ger en chans till de som inte förtjänar det! Du förtjänar så mycket mer.

Detta var en text som snurrade förbi på Facebook strax efter att jag sagt Kram och hej då till min väninna i telefonen i onsdags eftermiddag. Det är Anthony Hopkins ord och visst känns varje mening väldigt sann. Orden landade så väl inom mig efter mitt och Marias telefonsamtal som handlade till större delen om relationer. Gamla som nya.

För ca en månad sedan gjorde jag en terapeutisk healingbehandling på distans på 90 minuter som väckte massor av känslor i min kropp och förlösande tårar. En starkare längtan att nå mina drömmars mål. En härlig bubblande känsla av nyfikenhet, att något nytt och spännande är på väg att hända i mitt liv. Nåbarhet. Jag fick ett mer intuitivt, inkännande reflekterande över relationer, situationer och händelser.

Jag kände även hur jag också började dra mig undan från människor, så där som ett skadat djur som behöver få vara lite ifred för att få läka sina sår i stillhet, utan att någon är där och petar. Då jag känner energimässigt när någon inte talar sanning, och om jag själv inte är i balans (i min energi) så är det på ren svenska skitjobbigt att höra ord som inte synkroniserar med energierna som personen sänder ut. Det skapas en inre stress hos mig. Däremot, när jag är i balans så känner jag bara – vilket slöseri på ord när du inte säger det du menar.

>> Don’t lye to a high sensitive person. …don’t lye to anyone, not even to your self <<

Men, detta tillbakadragande skapade en viss förvirring då de påminde om min tidigare utmattning. Uppväckta cellminnen. – har jag inte tagit hand om min kropp – håller min utmattning på att regrediera… Förvirringen släppte då jag hörde min vän säga över telefonlinjen ”Anki, det här låter är inte alls som din tidigare utmattning. Jag skulle hellre säga att det är en utveckling och inre styrka som håller på att ske.”

Tänk, den meningen från min kloka vän landade så väl inom mig. I förvirringen behövde jag få höra hennes ord. Jag lyssnar på min kropps signaler som just nu pratar väldigt högt för att få mig att lyssna. Få mig i rätt riktning – min inre kompass håller på att ordentligt kalibrera. Jag håller helt enkelt på att bli jag.

Jag har tillit till att allt som händer, händer av en anledning. Även tillit till att när något eller någon försvinner ur ens liv är det för att ge plats åt något eller någon annat/annan. Men även jag som är alternativ terapeut, som har ett öppet sinne om andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och att allt handlar om energier kan ibland behöva bli påmind och få vägledning om tanketjattret går igång.

Det där inre fröet som du tidigare satte ner i jorden, med drömmar och intentioner håller på att växa sig stark… Minns att när väl locket lyfts av från en förlösande bubblande inre kittel, när många känslor lossnar på en och samma gång, ja då är det inte alls konstigt att det skapas en förvirring i kroppen – Våga be om hjälp om tanketjattret inte släpper så att ditt frö får en enklare väg att växa.

I fredags var det dags för en till terapeutisk healingbehandling, som även den landade mycket väl i min kropp. Lager efter lager av gammal sorg, ensamhet, förminskning, sårbarhet och ilska kom upp till ytan. Men också en stark villkorslös Kärlek. Då många förlösande känslor redan släppt, var känslan efter sessionen som att pusselbitar som svävat runt lite inom mig lades mer på plats. Under helgen har jag varit välbehagligt trött och prioriterat självsamheten. Så viktig. Så skönt.

I fredags var det min fina vän Sanne som guidade mig i Terapeutisk energitransformerande healing.

Tack för din tid, tack för att du läste mitt inlägg om att Stå stark i en förändring.

Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

9 thoughts on “Stå stark i en förändring

 1. Tack fina, underbara du❤️🙏
  Jag har slutat förundrats över hur väl dina inlägg stämmer med min egen inre resa samt reflektioner över livet/relationer mm.

  Detta var precis vad jag behövde läsa idag. Känner tacksamhet🙏
  Allt gott till dig💕

  1. Fina Birgitta 😊 du vet, vibrationer och synkronicitet 💕 Så härligt att höra att det var precis det här du behövde läsa idag 🙏
   Stor kram till dig! //Anki

 2. Så sant det du skriver “Även om man har ett öppet sinne kan man ibland behöva bli påmind”💗och “Så ditt frö får en enklare väg att växa”💗

  Så vacker bild på dig vid sjön☀️

  1. Tack fina Eva-Britt för dina rader och för din komplimang, de landade mycket väl inom mig 😊 Jag tror vi alla kan behöva bli påminda om att vi alla i grund och botten är människor… Bara för att jag har tillit till Universum, har även jag mina dagar där jag behöver en vän som lyssnar.
   Stor kram till dig ❤️ //Anki

 3. Du sätter verkligen ord på mina tankar. Tanketjatter-vilket fantastiskt och träffande ord. Mitt i prick.
  Tänk att saker och ting faktiskt har en mening som du skriver och att man i stället kan vända sina tankebanor och tänka så. Då blir allt lättare och man slipper älta. Stor kram 🧡

  1. Visst är det en härlig känsla Maria att smaka på orden – att saker och ting har faktiskt en mening – Som till exempel att våra vägar möttes 🧡
   Stor Kram tillbaka till Dig 💕

 4. Tack fina du💖. Jag hittade din sida idag, och är oerhört tacksam för det🙏. Önskar dig en fortsatt härlig sommar🌺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *