Separation, budskap och tillit

Ge inte upp för att du har haft ett dåligt kapitel i ditt liv. Fortsätt. Din historia är inte slut än. – Okänd.

Förra veckan var en riktigt snurrig vecka med ett överflöd av händelser, tankar och känslor…

Värderingen på huset blev färdigt, vilket väckte massor av känslor. Separationen som jag befinner mig i just här och nu, blev ännu mer verklighet. Vi ska på riktigt separera och så här mycket är vårat hus värt i andras ögon. Ett hus som vi lagt ner själ och hjärta med renovering och kärlek i 10 år. Från dag ett när vi flyttade in. Jag ska lämna detta hem nu… min fina röda dörr som jag har målat…

Jag var också en av tre som fick komma och titta på lägenheten som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Separationen blev även här ännu mer verklig. JAG gick iväg SJÄLV för att titta på ett genuint önskat nytt boende. Ett nytt boende som jag ensam ska flytta in i. Ensam bestämma hur jag ska möblera, vilka färgtoner jag vill ha. Val av gardiner. Att plötsligt inse att jag faktisk kommer att leva ensam igen efter så många år tillsammans med någon annan, väckte också upp känslor i min kropp. Dagen efter visningen gick jag och tänkte på lägenheten, på kärleken, på livet då plötsligt en vacker rosaskimrande nyckel låg framför mig. Där och då blev jag säker på att jag skulle få lägenheten och kände sån total lycka! I måndags fick jag veta att jag inte fick lägenheten. Vad dubbelt och konstigt allt plötsligt blev. Mitt nya mer balanserande liv kändes ju så nära, så nåbart… Det var längesen jag grät så mycket som jag gjorde då. Och jag tillät mig att gråta, för som jag tidigare har skrivit att hålla något tillbaka, motstånd leder bara till oönskade effekter. Let it out! För att sen fokusera på något som höjer din energi igen.

Sen mitt deltagande i Konstnatten 2019. Först alla förberedelser som skall göras innan man kommer på plats, och sen att aktivt delta. Efter mitt utmattningssyndrom som pikade för tre år sedan, tycker jag fortfarande att det är jobbigt att vistas där mycket intryck finns. Det fungerar ett tag men sen säger kroppen stopp. Jag är social och tycker om att lära känna människor, därför var min intention att finnas på plats under hela helgen. OMG hur tänkte jag där?! PrestationsAnki var framme igen. Så blev det inte. Jag lyssnade på kroppen och åkte hem när den sa till. Jag var så trött i måndags så ögonen knappt ville öppnas, men också fylld av sån energi och inspiration. Några kom fram till mig för att berätta att de läser min blogg, att de blir hjälpta av mina ord och tankar. Det var också så många som kom fram till mig för att berätta att de tycker om mina smycken. Hantverket och budskapen bakom smyckena. Dessa två silversmycken var de som folk kände på mest. LIVETS VÄG och Drop of Love.

Livets väg startar vid en liten tanke för att långsamt expanderar till något större … Expand your mind -Do more of what makes you happy.
Låt små kärleksfulla droppar av ord, blickar, leenden och handlingar, sprida sig längst din väg. Drop of Love.

Nu är det fredag igen och livet börjar sakta återhämta sig. Jag andas, jag pausar och jag känner tillit att allt blir som det ska.

Det var så snurrigt förra veckan att jag valde att inte blogga eller uppdatera i MEDITATIONSUTMANINGEN, men igår kom en ny inspiration för er som följer den. Välkommen in för att ta del av det jag delar med mig utav. Du hittar DEL SJU HÄR.

Nu får jag önska er alla en trevlig helg. Ta hand om dig, du är VÄRDEFULL!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *