Sätt fokus på ditt drömliv

”Vi fokuserar ofta på tidigare händelser, på det som redan har varit och lindar in oss i de gamla känslorna istället för att fokuserar vår energi på en framtidsvision som vi verkligen vill ha.” Eckhart Tolle

Jag är en dagdrömmare och en känslomänniska. Älskar att visualisera och har lätt för att känna känslor. Att se för mitt inre det som jag önskar in i mitt liv, känna den härliga och upplyftande känslan av att leva det liv som jag verkligen vill ha. Nu under helgen kom en visualiseringsövning till mig från ”ingenstans”. Jag såg bilderna så klart inom mig och hela jag blev upprymd och pirrigt lycklig! Denna övning gör jag så ofta jag bara kan nu för den gör mig så glad, och den vill jag dela med mig till dig idag.

Visualiseringsövning – Ditt drömliv.

Visualisera en situation där du umgås med de som du älskar och som du känner älskar dig tillbaka. Dina vänner, din familj, din livspartner. Där du känner fullkomlig respekt och glädje. Det ska kännas bra inombords, det ska kännas tryggt för dig att vara dig själv. Kanske sitter ni ner tillsammans runt ett bord, äter och dricker gott. Det är en härlig och glädjefull stämning. Du tittar dig omkring och ser hur dina vänner ler och du hör deras skratt och du skrattar med. Du känner dig så upprymd, ett härligt pirr i hela kroppen! Se sen hur du fattar tag om ditt glas och hur du reser dig upp. Alla dina vänner, din livspartner och din familj tittar på dig och ler förväntansfullt mot dig. Nyfiket på vad det är du ska säga. Titta på alla glada leenden och vänliga ögon som är riktade mot dig just nu och säg, nu när du har den här härliga känslan inom dig:

Vet ni, jag vill berätta för er om något härligt som har hänt i mitt liv. Jag har precis skrivit på ett kontrakt för en tidning som jag ska blogga för, och jag får en bra lön, 18000 i månaden. Det känns så härligt och jag är så lycklig! Det är ett distansarbete så jag kan jobba hemifrån i lugn och ro, när jag har kraft, lust och energi till att skriva. Det känns så magiskt och underbart eftersom jag då också kommer att kunna jobba och tjäna pengar på det som jag älskar att göra. Inspirera andra till ett lyckligare och mer närvarande liv genom mina ord och texter…

Detta är en av mina personliga drömmar, en del av allt det som jag delar med mig till mina nära och kära vid mitt bord… Kanske har du en liknande dröm eller en annan. Kanske drömmer du om att ha en fullkomligt frisk kropp. Kanske drömmer du om Kärlek i ditt liv, att du har hittat den perfekta livskamraten. Kanske drömmer du om att ge ut en bok. Kanske drömmer du om en resa till ett varmare land. Kanske drömmer du om att bli gravid. Kanske drömmer du om en ny bil… Berätta för dina nära och kära hur härligt, underbart, inspirerande, upplyftande det som du drömt om, det som nu har slagit in, hur det får dig att må, tänka och att känna. Säg orden med känsla och med ett stort leende på läpparna.

Se också alla detaljer i dina visualiseringar. Dofter, smaker, händelser… Vad äter ni? Vad dricker ni? Är det ljust i rummet eller mer än myskänsla med dämpad belysning? Är det någon som gråter av lycka för din skull? Vem är det som reser sig upp och ger dig den störta lyckokramen? Vem är det som höjer sitt glas och nickar skålandes och glädjefullt mot dig? I ditt tal till dina nära och kära, fyll på allt som du drömmer om. Det är din dröm, din verklighet, din visualisering and there is no limit!

Kanske finns det någon som läser detta inlägg och tänker – OMG vilket flum -. Backa då tillbaka och läs det första citatet i detta blogginlägg, citatet från Eckhard Tolle. Tänk efter, hur många gånger har du inte upprepat för ditt inre allt negativt som hänt tidigare i ditt liv? Fundera på i vilken känsla du vill vara? I vilken känsla mår du som bäst? Lycka eller olycka? Dessutom, hjärnan kan inte skilja på dröm/fantasi och verklighet, så lura hjärnan med att välja det tillstånd där du mår som allra bäst så ofta som du bara kan! Kom ihåg, det är du som är regissören i ditt liv. Det är du som väljer dina tankar.

Nu mina kära vänner och följare tänker jag och min blogg gå på semester ett par veckor. Jag hoppas att ni får en helt underbar sommar och att ni fyller er tid med situationer och relationer som ni tycker om, som lyfter er. Stor stor kram till dig från mig!

Och du, TACK för att du stannade till och läste mitt blogginlägg! Lämna gärna en kommentar om du vill. Dela gärna om du tycker om det du läser och varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Sätt fokus på ditt drömliv

  1. Lycka till Anki. För mig är du redan bloggare för en tidning, tror på dig, du är så ärlig o uppmuntrande om både glädje o sorg, glad att ja fann dig, har ochså gått igenom en separation som 53 – åring o bor numera i en 1:à och är ett maskrosbarn tex. Ha en trevlig sommar o många kramar🌻🌞🦋❤️/Carina

    1. Fina Carina TACK för dina ord ❤ Känslomänniska som jag är gick det inte att hålla tårarna tillbaka! Orden gick rakt in i hjärtat ❤ Önskar dig all lycka ❤
      Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *