Så får du in mer Kärlek i ditt liv

“I love you not only for what you are, but for what I am when I´m with you… Okänd.

Innan jag delar med mig av mina tankar vill jag att du fundera en stund över den här frågan; Behöver man vara i en parrelation för att ha kärlek i sitt liv? Innefattar kärlek endast romantisk kärlek tillsammans med någon annan? Förälskelse eller sexuell attraktion? Kyssar, kramar, närhet, ömhet, sex… Eller vad är kärlek?

Googlar man runt på nätet om kärlek så handlar majoriteten av sidorna om kärlek i en parrelation. Men jag håller inte riktigt med där… Min tanke är att vi människor lever idag med begränsande förutfattade meningar om vad kärlek egentligen är.

Kärlek enligt mig

Att vara kär, att älska någon handlar för mig om att älska någons alla sidor. Att acceptera tidigare livets ryggsäckar. Att acceptera både ljus och skuggor. Att acceptera både fel och brister. Att acceptera både ups and downs. Att acceptera behov av egentid. Att acceptera behov av närhet. Att acceptera någon precis som han eller hon är. Och visst innefattar acceptansen i allra högsta grad även dig själv?

För mig handlar kärlek i första hand om kärleken till dig själv, sen kommer kärleken till andra. Respektera, acceptera alla dina sidor och ta hand om dig själv. Och ni som följer min blogg vet att jag tänker utifrån attraktionslagen – Ju mer Kärlek du känner i ditt liv, desto mer Kärlek kommer du att dra till dig. Det du ger energi växer. Dina känslor attraherar mer av de känslor som du har. Love yourself and the rest will follow.

”Om kärlek vore ett träd skulle rötterna vara din självkärlek. Ju mer du älskar dig själv, desto mer frukt kommer din kärlek ge till andra och desto längre kommer den att hålla” – Walter Riso.

Ni som följer min MEDITATIONSUTMANING 100 DAGAR hittar del åtta HÄR

Nu får jag önska er alla en trevlig helg. Ta hand om dig, du är KÄRLEK!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *