Relax, för kropp och själ

“Ta hand om din kropp, för vart ska du annars bo?”

Förra veckan gick i ett. Det var så oerhört mycket som hände den veckan, så med ett tacksamt hjärta och beröringsfattig kropp la jag mig förra fredagseftermiddagen på massagebänken hos Lena, ägare av Stugans Massage & Hälsa. Hon har nyligen flyttat sin lokal in till Skövde vilket jag tycker är helt underbart! Ett stenkast från högskolan, närmare bestämt Folkungagatan 22 A. Toppen!

Lena har varit verksam i tio år, men för mig var det första gången som jag träffade henne. Därför var det ganska naturligt att jag funderade på om vi skulle klicka. Ni vet, ibland kan man ju få massage där man bara känner att – usch nej! Låt mig bara få kliva upp härifrån! Mina funderingar släppte omgående. Bara genom ett trevlig leende, ögonkontakt och ett hej vid dörren när jag kom dit gjorde att jag tänkte, det här kommer att bli bra.

När jag låg på massagebänken, blev jag snabbt avslappnad. Kände hur hela min kropp landade i att vara Här och Nu. Jag tänkte inte på min underbara nya lägenhet. Jag tänkte inte på den förvirrade (just nu) Kärleken. Jag tänkte inte på allt som hade hänt under dagen, eller under veckan. Jag tänkte inte på vad jag skulle laga för mat senare under kvällen. Mina tankar var Här och Nu. Värmedynan kändes välkomnande under min mage och mina bröst. Hennes varsamma händer på rygg, ben, fötter, nacke och huvud gjorde verkligen det som jag gick dit för. Avslappning. Lena erbjuder många olika behandlingar, men jag hade valt för dagen Relax…en lätt och avstressande massage för dig som är trött i både kropp och själ.

Ett extra plus i kanten är att hon har en liten butik utanför massagerummet där hon säljer kristaller, drömfångare, te, ljuslyktor, harembyxor för att bara nämna några få saker. En butik som jag har saknat i Skövde. Butiken är öppen på onsdagar mellan 16–19.

Är detta då ett ställe som jag rekommenderar? Ett rungande JA! Trevligt bemötande och inkännande händer, precis vad jag behövde. HÄR hittar du länken till hennes hemsida, kika in där du med. Boka en härlig behandling hos Stugans Massage & Hälsa – Det är du värd!

När jag har flyttat, då kommer jag och besöker hennes mysiga butik igen. När jag har flyttat, då kommer jag att komma tillbaka för en stunds välgörande underbar massage, för kropp och själ.

Ps: Skriver mer om lägenheten när jag har flyttat och boat in mig… och nycklarna till lägenheten får jag i min hand redan på torsdag till veckan! Tror ni jag är härligt pirrig och glad i hela kroppen? Ett rungande JA på det med!

Ta hand om er tills vi hörs nästa gång.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Relax, för kropp och själ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *