Relationsbokslut 2019

“Materiella saker imponerar inte på mig. Din själ imponerar på mig. – Okänd”

Förra fredagen satt jag och funderade över mig själv och mina relationer. Man kan säga att jag gjorde ett relationsbokslut för 2019. Vem är det som plockar fram det bästa hos mig själv? Vem är det som plockar fram känslan av att jag är 100 procent mig själv, den Anki som jag genuint och ärligt vill vara även när jag är tillsammans med någon annan?

Det här året har varit så enormt händelserikt att jag ibland har känt att jag inte riktigt hänger med. Jag har valt att separera från en elva års relation. Jag har valt att flytta från det hus vi byggt upp tillsammans till ett eget boende (har dock inte flyttat än då det nya boendet inte har hittat mig ännu…). Jag har börjat arbetsträna efter min sjukskrivning med utmattningssyndrom. Jag har återfått kontakten med en vän som betyder oerhört mycket i mitt liv, som plockar fram det bästa hos mig själv. Jag som större delen av mitt liv har varit en tillagsare säger idag mer ja till mig själv och mer nej till andra. Jag har rensat i mina relationer för det jag tänker och känner om mig själv när jag är med andra människor, skapar min framtid. Jag vill känna glädje, respekt, trygghet och kärlek i mina relationer. Inte respektlöshet, skuld, tomhet och genomskinlighet.

Både du och jag har ansvar över hur vi vill leva våra liv. Så gör ett relationsbokslut för 2019 du med. Se över hur ditt liv ser ut idag, finns det något som du vill förändra? Vem är det som får dig att må bra? Hos vem känner du att du möts utav respekt? Hos vem i dina relationer känner du trygghet och tillit? Vem är det som får dig att skratta? Vem är det som får dig att känna dig betydelsefull? Att du duger precis så som du är. Vem eller vilka i dina relationer väcker känslan av sanning inom dig själv? Att du är 100 procent sann mot dig själv i ditt liv.

Framtiden ligger framför dig nu och valet är ditt. Vad vill du tänka? Vad vill du känna? Beroende på vilken tanke eller känsla du väljer, så kommer du att skapa olika vägar och möjligheter i livet. Våga välj och ta beslut från hjärtat, då blir vägarna och möjligheterna lättare att se, känna och att följa.

Du är den viktigaste personen i ditt liv och du ska hålla länge. Släpp det som håller dig fast, dina inre och yttre begränsningar. Våga säg ja till dig själv och din inre sanning.

Önskar er alla fantastiska dagar som finns kvar på 2019 och ett underbart Gott Nytt År!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Relationsbokslut 2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *