Relationer och Känslor

“Glöm fjärilarna! Jag känner hela djurparken när jag är med dig!!

Tänk så det kan gå… Idag hade jag tänkt att skriva om TACKSAMHET. Eller rättare sagt, idag hade jag tänkt publicera ett inlägg om TACKSAMHET, men texten försvann när jag tryckte på publicera-knappen. Sidan blev helt blank och inga ord fanns där!

Och då jag inte hinner skriva något nytt inlägg i tid, delar jag istället ett äldre inlägg om Relationer och Känslor. Så ni som redan läste inlägget i augusti förra året, får kanske en ny känsla när ni läser det igen. Och ni som är nya i min blogg får er första känsla idag…

Inlägget hittar nu här nedanför 🙂

Tack för att du stannade till och läste mitt blogginlägg! Lämna gärna en kommentar om du vill. Dela gärna om du tycker om det du läser och varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *