Nyårsbeslut och årets första budskap

“Fråga dig själv om det du gör idag tar dig närmare där du vill vara imorgon”

Hej alla fina följare och bloggläsare. Hoppas 2019 slutade väl och att 2020 startade precis som du önskade och ville. Själv firade jag in det nya året med fina vänner, vuxna och barn i olika åldrar. Omgiven med massa god mat och dryck, skratt, glädje och vänskapliga kramar och ord. En helt underbar start på ett nytt decennium.

Vid tolvslaget när vi gick ut tillsammans och alla hade ett glas bubbel i sin hand, blicken vänd upp mot en fantastisk färgsprakande rakethimmel, funderade jag på om jag skulle avge ett nyårslöfte eller inte. Där och då tänkte jag tyst – 2020 ska jag vara extra snäll mot mig själv och ge mig små upplyftande belöningar. Belöningar i form av spa-behandlingar, naturupplevelser och förkovrande kurser. Jag ska också ge extra energi och tid till Pearl N Harmony och bloggen. –

Vi fattar ca 35 000 beslut varje dag och det ÄR du som ÄR regissören i ditt egna liv. Vilka tankar väljer du att tänka? Vilka beslut väljer du som styr in ditt liv i en positiv, härlig och upplyftande riktning?

Mina nyårslöften, nyårsbesluten är något som jag vet att jag själv mår bra utav, både för hälsan, kroppen och själen. Allt hör ihop. Att jag sen väljer att dela med mig av mina tankar och funderingar till de som väljer att ta del av detta, gör mig också extra glad. För jag tänker att ju mer kärlek och vänlighet vi delar med oss till andra, desto finare värld kommer vi alla att leva i. Lika attraherar lika. Kärlek, respekt och vänlighet föder mer kärlek, respekt och vänlighet.

Denna fjäril hittade jag under årets första morgonpromenad, 2020-01-01. Satte den tillsammans med mitt redan ditsatta hjärta på min nyckelknippa så jag kan bära med mig den varje dag.

Jag ÄLSKAR fjärilar, så att hitta en fjäril i form av en guldberlock ser jag som ett fantastiskt fint tecken på decenniets första dag. Fjäril enligt Solöga. Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se. ”Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig. Vill du leva din dröm här och nu? Gör som vi. Dansa din dröm levande!” Med andra ord – sluta fundera – gör något kreativt av dina idéer.

Tack för att du valde att läsa årets första blogginlägg. Dela gärna om du tyckte om det du läste. Ta hand om dig och våga ta de rätta besluten i ditt liv som för dig framåt och uppåt!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Nyårsbeslut och årets första budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *