När livet snurrar, ta en paus.

“Om ekorrhjulet ska sluta snurra, måste ekorren sluta springa… Herregud & Co”

Det höll nästan på att inte bli ett blogginlägg idag då Livet snurrar på från alla håll och kanter just nu. Men så satte jag mig framför datorn igår och orden och inspirationen till att skriva kom. Hurra!

Inte nog med att jag är i en separation och letar efter en ny bostad, så har jag börjat arbetsträna också. Och jag som inte ska tillbaka inom barnomsorgen håller just nu på att hitta något som är hållbart för mig. Det här med att komma tillbaka från ett utmattningssyndrom, våga lyssna på kroppens signaler när du tar steget ut igen. Det är en stor omställning och just nu har jag ett peppmantra när tvivlet kommer – Du lärde dig väl inte att gå redan från födseln? Allt har sin tid. Ha tillit.

En hjärtformad sten som pockade på min uppmärksamhet under en av veckans promenader. Tog den i min hand och satte mig en stund vid Boulognersjön och följde mina andetag. Och njöt av solens efterlängtade strålar.

Är så oerhört tacksam över Andreas ord häromdagen. Vi hade varit på banken för det sista besöket för vår bodelning. Tankarna var många då vi gick därifrån, då jag hörde Andreas säga; ”Anki, jag förstår att du tycker det är snurrigt. Jag som trivs på mitt jobb, tycker också det är snurrigt med allt som händer just nu, och du har ju en utmattning vid din sida som du ska ta hänsyn till också.” Att fortfarande bo tillsammans med den man ska lämna är inget jag rekommenderar till någon, men när man visar hänsyn och respekt, då funkar det en stund till. För visst är det så med allt och alla egentligen? De som kan visa hänsyn, kärlek och respekt är de människor som jag vill ha runt omkring mig.

Ni som följer mig på Facebook vet att jag valde att inte skicka gratis natthealing denna vecka. Det händer väldigt sällan att jag ställer in natthealingen då det också ger mig oerhört mycket. Men denna vecka behövde jag helt sonika ta hand om mig själv. För som ett gammalt citat säger “Ta hand om din kropp, för vart ska du annars bo?”

Det jag däremot har delat med mig utav denna vecka var MEDITATIONSUTMANING DEL TIO som publicerades igår (för den skrev jag till er under helgen när det var lite lugnare). Denna gång handlar meditationen om visualisering och Ditt lyckliga jag.

Önska dig en trevlig helg. Kom ihåg – Allt har sin tid. Ha tillit!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

4 thoughts on “När livet snurrar, ta en paus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *