Min magiska promenad

“Compliment a stranger. You will be the highlight of someone’s day”

Häromdagen var en sån där dag där hela förmiddagen verkligen inte gick min väg. Inget blev som jag ville. Innehållande migrän och avbokade möten. Ifrågasättande av magkänslan och intuitionen. Livet, kärleken, vänner, stressen över att leta efter min nya lya. En liten ”offerkofta förmiddag” där jag var i en känsla som jag inte alls vill vara i. Ja ni som känner mig, ni som följer min blogg vet att jag tänker utifrån attraktionslagen. Lika attraherar lika. Jag behövde rensa skallen från ältande tankar och tog därför på mig mina träningskläder och tog en promenad.

När jag går i mina egna tankar och andas in den friska novemberluften, hör jag hur någon springer bakom mig. Plötsligt känner jag en liten hand i min som rycker försiktigt för att få min uppmärksamhet. Jag tittar ner och där står en liten kille på uppskattningsvis fyra år. Han frågar vad jag gör och jag svarade att jag var ute och gick. Varpå han säger ”Okej, jag ville bara säga att jag tycker att du är fin. Hej då”. Och så springer han tillbaka till sin mamma som står och väntar på honom lite längre bort.

Alltså DEN känslan som den lilla killen gav mig. Om jag skulle citera min mamma, skulle jag säga att det “var en skänk från ovan”. Ovärderlig. Magisk! Där gick jag och kände mig grå som den mulnaste regntungaste dagen, och så kommer han och säger de finaste vackraste orden, till mig. Ord jag verkligen behövde höra just där och då för att höja mitt sinne, mitt humör, mina energier igen. Det är ett av de finaste minnen som jag kommer att plocka fram om sinnet blir grått och geggigt igen. Ett riktigt humörhöjarminne.

Det tar inte alls lång tid att säga snälla saker till varandra. Fina ord, vackra kommentarer – Spread them like confetti! Och att frisk luft rensar skallen är ingen nyhet. När hjärnan går på högvarv och det är svårt att slappna av, ta en promenad! Kanske möter du också någon som frikostigt och kärleksfullt vill ge dig en härlig komplimang. Eller kanske är det du som känner på din promenad, att den du möter behöver höra vänliga ord.

Kram och önskar alla en härlig helg!
Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Min magiska promenad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *