Min kropp är min vän

>> Om du lyssnar på din kropp när den viskar, behöver du inte höra den skrika <<

Min kropp är min vän och lyssnar jag inte närvarande på min vän då har jag svårt att leva mitt bästa liv med kroppen som vägvisare. Vad som känns sant eller inte sant för mig. När man står där mitt i alla valen i världens vägskäl. Ni vet den där känslan man ibland kan få av lätta steg, när kroppen bara ropar ett sprudlande JAAA hitåt ska vi! Eller känslan av tunga blyklumpar till fötter och motstånd, när kroppen viskar fram ett kvidande NEEEJ och fötterna inte vill gå ett steg till.

Tänker vi alla efter så är denna kropp som vi var och en har fötts in i, oavsett man eller kvinna, färg eller form, så är denna fantastiska magiska kropp som vi faktiskt kommer att leva den längsta kärleksrelationen tillsammans med. Ska vi inte då ta hand om den på vårat allra bästa sätt så vi får ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Ni som följer mig i bloggen vet vid det här laget att min mamma älskade citat och talesätt, och ett av dessa var:

>> Var lika snäll mot dig själv som du är mot andra <<

Och visst är dessa ord så väldigt sanna. Ord som egentligen är en självklarhet men som vi alla ändå behöver få en påminnelse om ibland.

Att då och då under dagen välja att lyssna inåt istället för utåt, avslappnat och fri från framtidsplanerade tankar, jag lovar dig att det är som balsam för själen. Din inre kompass kommer då ha lättare att visa dig din lättaste väg att gå i livet. Att du lättare kan hoppa i och bara följa med i tillitens flod, den som bär dig dit det är menat att du ska.

Ta hand om din vän som kommer att följa dig genom livets alla up´s and downs. Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

6 thoughts on “Min kropp är min vän

  1. Så viktigt💕

    ”Ta hand om din kropp Den är det enda ställe du inte kan flytta ifrån”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *