Manifestera med kristaller

>> För att få in något i ditt liv, föreställ dig att det redan finns där -Richard Bach <<

Precis som allt annat så består även kristaller av vibrerande energier. Det var därför inte alls konstigt att jag redan som liten flicka började plocka på mig de stenar som jag behövde då, även om jag inte förstod betydelsen av energifrekvensen, inte mer än att de kändes bra när jag höll dem i min lilla hand.

Som jag skrev i förra blogginlägget – Komma ut från den andliga garderoben – har vi ju alla drömmar och mål i livet… Vi kan alla göra någonting för att i alla fall försöka uppnå dem. För att undvika att sitta där tio år senare och önska att vi inte ens försökte.

Det handlar om manifestation, att allt skapande först börjar i din tanke. Grillplatsen, smycket, lapptäcket, hälsan… you name it. Och när tanken bubblat upp inom oss, börjar nästa steg till att börja bygga och forma fysiskt fram det som man har tänkt.

 • Jag visualiserar ett smycke. Jag skissar upp på ett papper det jag ser inom mig, jag köper material och slutligen formar jag fram smycket med mina händer.
 • Jag vill ha ett nytt boende och visualiserar hur drömboendet ser ut, därefter letar jag på nätet och/eller går/åker runt och tittar mig omkring och visualiserar vidare hur känslan är när jag bor i just det där perfekta drömboendet som jag ser längst min väg. (Jag vibrerar med andra ord ut den energifrekvens som jag vill ha i mitt boende. Känslan som jag vill ha när jag bor där).
 • Jag vill ha en frisk och vältränad kropp. Det börjar i tanken och sen agerar jag genom att lägga om min kost och träna mer.

Vi måste med andra ord vara villiga att jobba lite också för att våra drömmar och önskningar ska slå in.

Men hur gör jag för att manifestera med kristaller?

Jag har till exempel lagt stenar av pyrit, citrin och aventurin i min välståndsskål som jag har på mitt skrivbord då de sägs attrahera in ett ekonomiskt överflöd. Har även dessa stenar i ett av mina armband som jag döpt till ett passande namn som framgång och succé.

I mitt sovrum har jag min Kärlekshörna. Jag är singel och har som intention att attrahera in min romantiska kärlekspartner. Därför har jag lagt rosenkvarts, grön aventurin, jordgubbskvarts och en bergskristall på mitt nattduksbord. Bergskristallen finns där då den sägs förstärka den energin som jag vill attrahera in. Bredvid har jag ett torn i selenit med en skriven affirmation under. Seleniten finns där då den sägs rena området kring sig, där den är placerad. Och så tänker jag att min affirmation som jag har skrivit och placerat under tornet blir riktad uppåt till min ”sambandscentral”, upp till Universum. Sen är den ju också fullkomligt magisk att titta på när jag ligger i min säng! Även inom detta område har jag både armband och vristlänk som extra vibrationshjälp.

I hallen har jag placerat en svart turmalin som sägs skydda mot oönskade energier utifrån. Där finns också en pyrit och en citrin med intentionen att bjuda in välstånd i mitt hem. I badrummet har jag bland annat en mossagat som stärker kontakten till naturen. En känsla av lugn, trygg och en renande miljö. I vardagsrummet har jag bland annat placerat ett ametistkluster. Ametisten har starka och renande energier. Den sägs också stärka intuitionen och det andliga arbetet. Då jag oftast sitter i vardagsrummet då jag mediterar eller vägleder känns det bra att ha en ametist placerad där.

Sen är det “bara” att stanna i känslan av tillit och tålamod. Att allt kommer till mig när rätt tid är inne… Vilket kan vara lite kruxigt vissa dagar när man tycker att man har gjort alla rätt… HÄR hittar du tips på hur jag höjer min energi dessa dagar.

Nu är jag jättenyfiken på hur mina ord om att manifestera med kristaller landar inom dig. Vill du dela med dig?

Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

4 thoughts on “Manifestera med kristaller

 1. Tack för dina ord 😊 Jag sätter en intention utefter vilken kristall jag känner jag behöver bära med mig under dagarna.
  Nu när jag läst ditt så känner jag att jag vill möbla om bland kristallerna vi har här hemma.
  Ha en fin dag ♥️

  1. Jenny, även till dig…förlåt för sent svar. Så glad jag blir av att läsa att du blev inspirerad av min text om dessa härliga vibrerande kristaller 💗
   Kram Anki

 2. Minns en gång för många år sedan när jag skulle skaffa bil. Jag gick och köpte en blå leksaksbil, och lät den stå på en hylla, och det dröjde inte alltför länge innan den fanns för mig på riktigt, och den var mycket riktigt blå🚙och jag hade den i många år.

  Nu ska jag göra som du och manifestera med kristaller och annat här hemma.
  Brukar skriva ner mina önskningar på ett papper inför varje nytt år, och låtsas som om jag har det jag vill redan💗

  Tack för en fantastisk fin vristlänk💙💙💙

  1. Förlåt för sent svar Eva-Britt… Så härligt att höra att attraktionslagen levererade. I’ts a kind of magic 😊 OCH härligt att du tyckte om min vristlänk till dig 💙
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *