Lovord till dig från mig

Låt inte en dag försvinna, utan att du har känt tacksamhet, vänlighet och nyfikenhet // Maria Helander…

Jag tänkte faktiskt den här fredagen lägga mitt fokus genom att säga TACK till alla er som följer mig. TACK för alla kommentarer på sociala medier och TACK för alla mejl som dimper ner i min inkorg. Utan er medverkan, att ni gillar, följer, delar och kommenterar, hade jag nog tappat lusten och energin till att fortsätta dela med mig av mina tankar och mitt liv. Jag hade nog fortsatt att skriva, men kanske sparat orden för mig själv. Tack vare er medverkan så finns min sida kvar.

Några av de kommentarer och mejl som jag fått:

 • Vart hittar du dina ord Anki! Allt känns så klockrent och sant. Ibland när det blir för sant, då väcker du också frustration då du träffar på en öm punkt. En punkt jag vet att jag behöver jobba med. Så tack för att du petar med dina ord där det behövs. Kram.
 • Din hemsida är som en gott och blandat påse, det finns något för alla. Tack för att du delar med dig. Anna-Lisa
 • Härligt att lyssna på dina tankar, du förmedlar så bra.
 • Sitter just nu och ska göra ett val som innebär förändring. Valde kort nr 3. Tänk om. Tänk nytt.
 • Tack för dagens tankeställare. Kram från Sara

Säg vem som inte blir lyft av dessa fina ord… Det jag uppskattar genom min hemsida, min blogg är att genom er medverkan syns det att vi alla är en blandad kompott av människor som ändå ryms i en och samma ”påse”. Några gillar mina Pick a Card. Några gillar mina morgonvideos. Några gillar mina blogginlägg. Några gillar lite och några gillar mycket. Och det är grunden i det som jag vill förmedla – Att du duger precis som du är och att vi alla är lika betydelsefulla.

Jag har fått höra några gånger från mina vänner som står mig nära, de som också har följt mig genom min utmattning att jag har ”för mycket hjärta”, att jag ger för mycket till andra. Och det stämmer kanske. Finns väl en anledning att jag hamnade i mitt utmattningssyndrom. Men sån har jag alltid varit, tycker jag om någon visar jag det. Då lyssnar jag, då “coachar” jag oavsett om det handlar om en kärlek- eller vänskapsrelation. Då ger jag mycket av min tid och av min Kärlek. Men, för att hålla en bra balans i livet är det livsviktigt att få tillbaka lika mycket som man ger… Nu har jag hittat min balans i att ge genom denna blogg och hemsida. Den kärleken som jag får av er, den lyfter mig och fyller mig med energi.

Från djupet av mitt hjärta ett stort TACK!

Dela gärna om du tycker om det du läser så att andra människor också kan få inspiration. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Lovord till dig från mig

 1. Hej Anki. Jag läser din fina blogg på nätterna (sover dåligt). Finner alltid något tänkvärt som stärker mig. Jag somnar då lättare efter ha grunnat på det du skrivit. Du behövs! Tack så mycket för allt du ger!

  1. Åh Åsa vad glad jag blev över att läsa dina ord! Inte att du sover dåligt utan att du hittar något tänkvärt i mina blogginlägg som stärker dig ❤ Det är ju en av anledningarna till att jag fortsätter att skriva. Tack snälla för den gnistan du gav mig tillbaka ❤
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *