Lev nu dö sen

“No matter how stressed you are, remember how blessed you are” Okänd.

Summerar denna vecka med orden, det blev inte som jag tänkt och planerat. Min planering för denna vecka var att ringa runt till olika hyresbolag och påkalla deras uppmärksamhet om att här finns jag. Pick me! NOW! Men fick en överraskande förkylning förra fredagen som satte sig i öra, näsa och hals. Så med snurvel i näsan och en kraxande hals var det bara att bädda ner mig. Dricka te, läsa bok, sova när kroppen sa till och “rida ut stormen”.

Däremot har jag blivit så förälskad!… i en sång. Lev nu dö sen skapad av Petter. Jag är ingen hip-hop fan så det var inte förrän Miss Li äntrade scenen i säsongens första avsnitt av – Så mycket bättre – som jag fick upp ögonen för låten. Förälskelsen kom direkt då texten går rakt in i själ och hjärta på mig och det tillsammans med Miss Lis underbara röst! Om du har missat den finns den att lyssna på HÄR.

Under åren sen jag började min resa ut ur mitt utmattningssyndrom har jag märkt att många kan bli väldigt provocerade av mitt positiva tänkande. Jag är för glad för att vara sjuk… Återigen, den där obehagliga mallen som man ska bli intryckt i. Kan man inte bara få vara som man är så länge som man inte skadar eller sårar någon annan? Jag är hellre glad och tacksam för allt det underbara som fungerar i mitt liv, än att fokusera på alla hinder och motgångar. Om jag väljer att fokusera på hinder och motgångar… hur för det mig uppåt och framåt i livet?

Det viktigaste är inte att vara lyckad. Det viktigaste är att vara lycklig.

Ska vi testa en liten övning tillsammans? Håll andan och spänn hela din kropp så länge du kan… Hur kändes det? Samma känsla som du får när du håller andan och spänner din kropp som en fiolsträng, så är det att hålla fast vid något som inte längre gagnar dig från ditt förflutna.

Om det är framåt och uppåt du vill, måste du pussla om i dina tankar och i dina beteendemönster för att få ett annat resultat än tidigare.

Det är ditt egna ansvar att få det bästa livet du kan tänka dig. Det är du som är regissören i ditt liv! Fokusera på det du kan. Fokusera på det du har. Och gör det tillsammans med ett stort leende!

Idag är det fredag och mitt krax och snurvel har äntligen passerat. Min kalender är tom och helt utan planer går jag in i denna helg. Önskar dig en fantastisk helg… Kom ihåg – Lev nu dö sen!

Och du förresten, vet du om någon 2:a i Skövde som står ledig? Hojta till! Pick me! NOW!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *