Kontaktannons ut till Universum

>> Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop <<

Häromdagen när jag var ute och power walkade gick jag och tänkte på mitt kärleksliv. Om livsval, om karmiska rädslor och relationer. Om att våga se det vackra och positiva när man möter någon man trivs med och tycker om. Om att våga chansa när känslorna känns rätt. Vart är han, mannen som jag längtar efter och som också längtar efter mig?

Mina vänner tycker att jag ska lägga ut en annons på en dejtingsida, men det känns så väldigt konstigt för mig. Jag som tror på ödet och attraktionslagen. Men det väcktes ändå en liten tanke om att våga chansa och se vart det leder… varje handling skapas ju först i en tanke.

Plötsligt när jag gick där på min pw slog det mig, hur skulle det vara om jag ändå skrev en kontaktannons? Men en kontaktannons riktad ut till Universum. Det funkade ju för två år sedan, då kom en man som hade alla mina önskningar. Men då var jag i början av en separation och var därför inte riktigt redo för en ny relation. Och mannen som kom min väg var inte heller redo.

Denna gång vill jag att det på något sätt ska likna en annons som skrivs på dejtingsidor. En annons som framhäver mig själv, mina kvalitéer och egenskaper. För om jag framhäver den jag är, då måste jag ju också attrahera in den mannen som attraheras av mina egenskaper? Och vem kan inte bättre se mitt rätta jag utan kritiska glasögon om inte mina vänner, så jag bad några av dem om hjälp. Jag skickade ett sms med orden ”Om du var jag och skulle skriva en kontaktannons på ca 250 ord. Vad skulle du skriva då?”

Tio minuter efter jag skickat iväg sms:en levererade Universum en liten glimt av min önskan. Jag ber redan nu om ursäkt för min just då mycket ytliga syn på män, men omg vilket ögongodis som serverades framför mig! Plötsligt stod där sex brandmän runt en båt vid Karstorpssjön. En var iförd endast en handduk runt sina höfter och armarna täckta av tatueringar. Jag som älskar tatueringar! Ja, jag har redan bett om ursäkt för min ytlighet (håller nästan en skämskudda framför mitt ansikte), men det gav mig lite hopp om en framtida romantisk kärlekspartner.

>> Öppna dina ögon och se tecknen som serveras framför dig. Känn hoppet växa inom dig. <<

Så här några dagar senare när jag nu står vid min dator och skriver om detta, slår en tanke mig. Den dagen var det också nymåne i intuitiva Kräftans tecken. Nymåne = Ny vändning, nystart.  

Är du singel som jag och längtar också efter någon att komma hem till? Vad tror du om min kanske lite knasigare tanke, som skiljer sig lite från vad man annars brukar läsa om hur man attraherar in kärlek i sitt liv? Är du också redo att skriva en kontaktannons och framhäva dig själv och sända ut den till Universum?

Ps: på mitt kylskåp har jag nu tre olika kontaktannonser om mig själv, skrivna av mina vänner. Sååå fina ord om mig! Om inte det är energihöjande, då vete sjutton…

Varm kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

3 thoughts on “Kontaktannons ut till Universum

  1. Hej Anki,
    Jag är också singel, min familj och vänner tycker att ska börja dejta på nätet. Men jag tycker som du att när det är dags så kommer min blivande man och jag mötas, jag har tillit, universum levererar alltid, det gäller att ha tålamod. Stressar man fram något, så blir det fel. Vilken bra tips, att be sina vänner att skriva kontaktannons. Värt att prova. Tack för dina fina ord och tankar. Jag uppskattar dem. Kram Lena 🙏🥰

    1. Finaste Lena tack för att du ville dela med dig av dina tankar 🙏 Härligt att höra att mitt tips också landade väl hos dig 😊 Be dina vänner om hjälp och titta på annonsen ofta. Lovar att det kommer höja ditt humör och dina energier 🥰
      Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *