Komma ut från den andliga garderoben

>> Om du vill vara mer levande är Kärlek den sannaste hälsan – Rumi <<

Vi har alla drömmar och mål i livet, stora som små och jag tycker från djupet av mitt hjärta att alla borde vi låta våra drömmar bli förverkligade. Vi kan alla göra någonting för att i alla fall försöka uppnå dem. För att undvika att sitta där tio år senare och önska att vi inte ens försökte.

Mitt intresse för det andliga har funnits med mig så långt bak jag kan minnas. Jag har känt av förvirrande energier, som när någon säger en sak men menat en annan. Jag har känt olika energivibrationer från stenar på grusplanen hemma på gården. Stoppade fickorna fulla när jag hittade de speciell stenarna, för att “de kändes bra”. (Min fostermamma höll på att bli tokig på mig då det tillslut fanns lika många stenar inne som ute). Jag har pratat med min biologiska mamma efter hon gick bort, då var jag sex år gammal. När jag berättade om min upplevelse för min fysiska familj som jag levde med då, då skrattade många vilket gjorde att jag slöt mig och slutade prata öppet om mina känslor om andlighet. För vem vill uttrycka sina innersta tankar och känslor när man bara blir skrattad åt och hånad… Men jag och min bortgångna mamma hade fortsatta många fina och långa stunder tillsammans, i tystnad. Undangömd.

Det var en mycket turbulent tid då jag flyttade som fosterbarn till en liten by strax innan min biologiska mamma gick bort. Så, inte konstigt att det var många förvirrade känslor i en liten sexårings kropp. Hade jag haft en tryggare grund som liten då hade jag nog vågat tidigare stått upp mer för mig själv och min andliga tro.

>> Uttrycket så ovan, så nedan kan lika bra formuleras så inom, så utom. Det betyder i det här sammanhanget att den förändring som vi vill ska ske i det yttre först behöver ske i det inre. Den inre balansen skapar en yttre balans – Lee Seger <<

Men idag, 44 år senare är jag trygg. Kommer man hem till mig idag då visar jag öppet mina kristaller. Här finns inget längre undangömt. Jag gör min röst hörd om mina tankar kring den immateriella världen. Den andliga världen, den värld som vi inte kan se eller ta på, men vi vet och känner att den bara finns omkring oss. Idag möts jag oftare av nyfikenhet och önskan om att jag berättar mer. Det glädjer mig att den fyrkantiga bubblan börjar krackelera och släppa in ljus och nyfikenhet. Att många idag vågar och väljer att se livet med andra ögon.

Även om jag inte har nått alla mina drömmar och mål så vet och känner jag att jag är nära. Jag känner mig kraftfull och tryggare och har så fantastiskt roligt under tiden. Jag väljer att se livet från ett annat perspektiv – Idag lever jag ett magiskt liv med kroppen som vägvisare.

Min tanke när jag satte mig här framför dator idag var att jag skulle skriva om kristallernas magiska värld. Men min kanal uppåt ville något annat då mina fingrar över mitt tangentbord började formulera meningar som jag inte förutbestämt. Så jag tänker att nästa gång är det dags för mig att berätta om hur jag manifesterar tillsammans med mina kristaller. Det är min intention i alla fall 😉

Till dess, en stor kram till dig från mig. Du är viktig och värdefull och har all rätt i världen att göra din röst hörd. Tack för att du gillar, delar och/eller kommenterar.

Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

9 thoughts on “Komma ut från den andliga garderoben

  1. ♥️ Tack för din berättelse,jag kan känna igen min egen livsväg i den. Kram! 🙏🦋

  2. Allt gott till dig Anki med en önskan om en härlig och magisk sommar🌼☀️
    samt
    Tack för ett nytt stärkande och bekräftande inlägg💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *