Kärleksbrevet

>> Plantera din egen trädgård och dekorera din egen själ istället för att vänta på att någon annan ska ge dig blommor – Veronica A.Shoffstall <<

Nu har två veckor passerat in på kursen Andlig Coach och inte en minut har jag ångrat mitt beslut att gå denna kurs. Väl investerade pengar i första hand på mig själv, men sen också något som jag senare eller under tiden kan dela med mig av till dig. Med mina tankar och insikter.

I kursen ska jag bland annat skriva ett kärleksbrev till mig själv, försegla det och öppna det om sju månader när kursen är slut. Ni som följt mig och min blogg ett tag, vet att skriva ett kärleksbrev till mig själv är något som jag tidigare har gjort, så det är ingen nyhet för mig. MEN att först läsa ett gammalt brev till mig själv som jag skrev för ett år sedan, för att sen läsa det som jag skrev nu, wow vilka insikter! Vilken fantastisk växande förändring och resa som jag har gjort.

Det fick mig också att börja fundera på varför vi är så många som är så dåliga på att ge oss själva beröm, kärlek och uppskattning. Pusha och peppa oss själva. Tro på oss själva utan förbehåll, se allt det fantastiska som vi har gjort i vårat liv. Våran egna inre styrka. Varför är det så svårt att se hur mycket vi har utvecklats. Allt från att börja krypa, att ta de första staplande stegen tills vi är där vi är idag.

>> Jag väljer att fokusera på allt det fantastiska i mitt liv <<

Tänk om vi skulle börja uppskatta och tacka oss själva. Säga tack för att jag finns och tack för att jag vågar och är modig. Tack för att jag visar för mig själv att jag är värdefull och betydelsefull. Bara genom att skriva och säga orden >> tack för att jag vågar och är modig << väcker en inre kraft av sanning och styrka. Prova! För varje ord, för varje positiv tanke du ger till dig själv så gnistrar du lite mer, och lite mer, och lite mer…

Det här är årets andra kärleksfulla brev, denna gång skriven till mig själv. Jag läser det med ett leende på läpparna och med ett varmt hjärta. Ett brev där jag lyfter mig själv, mina drömmar, känslor och mål. Uppskattade och bekräftade ord till mig själv från mig själv. Ett handskrivet brev som jag lagt i ett guldfärgat kuvert som nu ska förslutas och läggas undan. Öppnas igen om sju månader.

>>Jag riktar min energi och tror på kärleksfull magi <<

Veckans uppmaning, tips och råd – Skriv ett kärleksbrev till dig själv. Förslut det och sätt själv en tidsram på när du ska öppna det. Skriv hur du känner idag. Hur mår du? Vilka tankar och känslor finns inom dig? Hur vill du må, känna och vilka tankar vill du tänka? Vad drömmer du om? Vad har du för framtidsvisioner? Vad ser du fram emot? Skriv ett kärleksbrev till dig själv som skapar en vibrerande och kärleksfull hormondusch till din hjärna som fyller hela din fantastiska kropp och ännu längre ut, dit ögat inte kan nå.

Kram till dig från mig// Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Kärleksbrevet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *