Känslomänniska och attraktionslagen

Upp som en sol och ner som en pannkaka…

… lite så var det för mig förra fredagen. Jag hade återigen blivit inbjuden till en visning av en lägenhet. En lägenhet som i mina ögon och i min känsla var helt perfekt för mig och som dessutom kunde vara inflyttningsbar redan nu i december! Jag kan ju flytta med kort varsel! Lägenheten var därför så fantastiskt perfekt för både mig OCH Andreas. Det börjar märkas på oss båda två att vi behöver en förändring. I somras valde vi ju att separera och vi vill båda framåt i livet, men på varsitt håll. Nu vill vi ha ett varsitt boende. Vi är båda två pirrigt och välkomnande redo att ta klivet framåt, att möta framtiden.

I mitt reflektionsblock hade jag för länge sedan (redan innan denna lägenhetsvisning) ritat upp lägenheten som jag skulle gå och titta på. De var identiska! Känslan av att lägenheten redan var min var därför oerhörts stark. Innan visningen hade jag också skrivit ut planritningen på lägenheten, ritat upp hur jag vill att mina möbler ska stå och riktigt boat in mig i känslan av MIN lägenhet. Jag fyller år i december också, närmare bestämt den 14:e december och såg därför också hur jag satt i min säng i min nya fina lägenhet. I mitt knä hade jag mitt traditionsenliga födelsedagsfika. Kaffe, en lussekatt och några pepparkakor på silverbrickan som jag fått ärva från min mamma. Jag hade också bäddat i mina nya sängkläder som jag redan har köpt in till min lägenhet.

Då vi alla tre som hade blivit inbjudna och som också kom på lägenhetsvisningen tackade ja till lägenheten, så slumpar denna bostadsförmedling på något sätt ut den “lyckliga vinnaren”. Slumpen var ännu en gång inte på min (eller Andreas) sida. Och för mig som är en känslomänniska blev därför helgen full av tårar. Jag tillät mig att låta tårarna komma, med andra ord inget motstånd. (Läs mer om mina tre tips om motståndet kommer.) Och det blir fortsatt sökande efter min lägenhet…som jag tar emot med ÖPPNA ARMAR.

Om man är en känslomänniska. Nära till både skratt, gråt och plockar upp energier som finns runt omkring. Hur hanterar man attraktionslagen på bästa sätt då? Hur skapar man sitt drömliv när det inte faller på plats fast du har den rätta känslan?

Vet du, dessa frågor kan du faktiskt få svar på direkt om du vill. I tisdags när jag skrev inlägget kom jag att tänka på Lili Öst och hennes podd som jag tidigare rekommenderat i ett inlägg. Du hittar inlägget HÄR. Varannan onsdag har Lili lyssnarfrågor, därför mejlade jag henne mitt då opublicerade blogginlägg och fick samma dag svar från henne. Hon skulle precis till att spela in veckans podd, och tyckte att detta var en superbra fråga och blogginlägg. Därför stuvade hon om i sitt inspelningschema för att ta upp min fråga redan i denna veckas podd. WOW! Svaret som jag fick hittar du HÄR.

Lili Öst – “Min vision är att hjälpa människor att få livsförändrande insikter, ge kraftfulla verktyg som kan skapa transformation och inspirera och stötta dem i sin personliga utvecklingsresa i syfte att hjälpa dem skapa sitt bästa liv.” #whyfitinwhenyouwereborntostandout

Kram och all lycka till dig!
Anki
www.pearlnharmony.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *