Jag väljer bort och jag väljer till

>> Att vilja vara någon annan är att slösa bort personen du är <<

Den här veckan har jag varit i mitt egna lilla skal. Valt bort sociala medier för att vara i nävaro i en bubbla med mina tankar och känslor. Drömt mycket om nätterna. Reflekterat över livet och relationer om dagarna. Likt en snigel har jag prioriterat och valt det långsamma livet och farten. Jag väljer bort och jag väljer till.

Imorse när jag låg i min säng, bläddrade jag i mitt reflektionsblock och fastnade för några rader som jag skrev 1 september 2020:

Hur många är det som förändrar sig själv för att vara normal? Det vill säga, vara som alla andra, att inte sticka ut för mycket… bara sticka ut så där lite lagom… för det är ju viktigt att vara unik också.”

Står du i din egen styrka och kraft… eller i någon annans`?

Miss Li prickar in min känsla av kärlek, till sig själv och till andra i hennes text i låten Beautiful:

>> I think you’re beautiful inside and out. Dont ever doubt that you are beautiful inside and out. Believe me when I say you are. <<

Med de orden, den reflektionen önskar jag dig en underbar helg och kommande vecka.

Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

3 thoughts on “Jag väljer bort och jag väljer till

  1. Jag känner att jag alltid är i min egen styrka och kraft, men längre tillbaka har det funnits en tid som var olik den jag har nu😉😊

    Solen skiner och det verkar bli en fin höstdag☀️

    Önskar dig en fin helg🍁

    1. Underbart att läsa att du står i din egen styrka och kraft Eva-Britt 🙏 och att du ser och njuter av en härlig, solig höstdag ❤
      Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *