I utmaningar utvecklas vi

>> Vad du än skapar i ditt liv måste du först skapa i din fantasi <<

Jag är i gång med att göra om min hemsida, både namn och innehåll kommer att uppdateras. Idag säger inte PearlNHarmony lika mycket som det gjorde för 12 år sedan. Då var det mycket fokus på mina handskapade kristallsmycken, pärlor och inre harmoni med hjälp av Reikihealing. Idag har jag en mer bredare inriktning. Jag har utvecklats, förkovrats och så har även innehållet på min hemsida. Precis som det ska vara… om man vill ha en förändring.

Ett mantra som jag har levt efter under större delen av mitt liv är – Själv är bäste dräng -. Fritt översatt betyder det att om du vill vara säker på att få något gjort, gör det själv. Så även om jag ibland har noll kunskap om ett ämne, googlar jag efter tips och skapar utefter det. Visst, ibland är det jättebra då man lär sig mycket, man utvecklas och får ny kunskap. Men många gånger har jag slitit mitt hår och gråtigt av frustration då jag inte fattat vad jag sysslat med, när jag inte har fått till det. Men att ge upp fanns inte på världskartan, mantraskivan sattes ju på repeat redan som liten och rullade varv efter varv – Själv är bäste dräng… Själv är bäste dräng… Själv är bäste dräng…

Tillslut sa ju min kropp ifrån i en utmattning.

Idag har jag äntligen landat i att jag kan mycket men inte allt. Ibland behöver man be om hjälp. Idag har jag också insett betydelsen av att lägga mitt fokus på det som ger mig energi och inte längre på det som tar enormt mycket energi… som att bygga upp en ny hemsida till exempel.

>> Vi har fått det här jordelivet för att utvecklas och för att expandera, inte för att stå i en orörlig stagnation. <<

Ibland tittar jag på livet som ett höstlöv som mjukt följer med i vattnets rörelse. Ibland är det bara att hänga med och ha tillit till att allt blir som det är menat och ska.

Nu har jag därför bett Monica Isberg om hjälp, hon jobbar med bland annat webbdesign. I skrivande stund sitter jag faktiskt och ler, det känns fantastiskt skönt i hela min kropp att ta hjälp från en som har kunskapen och har intresse för detta.

Sidan är inte riktigt färdig än men trots detta så är den redan nu så himla, himla fin och jag längtar jättemycket efter att få visa upp den för dig!

Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *