Hur gick det efter brevet som jag skickade

“Låt inte dina inre föreställningar stoppa dig i livet, våga följ med i förändringen”…

Jag har fått några mejl från er med en undran – Hur gick det efter brevet som jag skickade på nyårsafton. Brevet i inlägget, – Ett annorlunda Nyår – där jag lättade mina tankar och känslor till en person som jag tycker väldigt mycket om. Det korta svaret blir… Inte alls. Han valde att ta längre avstånd i vår relation, utan förklaring.

Och hur känner jag för det… Förvirrande. Att vara i utanförskap när allt tidigare var så överraskande bra. När orden, livsfilosofin, energivibrationerna som tidigare uttalats och känts, inte överensstämmer med handlingen som nu utförs. Och jag ska vara ärlig, efter hans agerande har jag ibland känt tvivel på mig själv. Är det egot som jag omedvetet låtit tagit plats inom mig istället för min lyhördhet och intuition?

Men mitt i förvirringen känner jag också tacksamhet. Tacksamhet över mitt förhållningssätt i livet som gör mitt liv lite enklare att leva. Min tro på villkorslös och osjälvisk kärlek. Att älska varandra precis som man är, utan att vilja förändra varandra. Oavsett vilken relation det än handlar om, jag vill inte leva tillsammans med någon som inte vill leva med mig. Jag vill inte ha en relation med någon som inte vill ha en relation med mig. Då är det bara att släppa tillbaka fisken i vattnet igen, hur ont det än gör i stunden…

Jag vill sitta på parkbänken tillsammans med någon som vill sitta där tillsammans med mig.

Även fast det inte blev som jag önskade, kan jag ändå också känna tacksamhet över att jag skickade brevet. Att jag tog modet till mig och lyssnade på vad jag ville, istället för att gå och fundera på hur det kanske kan bli. Jag tog en risk…eller en chansning. Som jag skrev i förra veckans inlägg – När Universum peppar en till sitt autentiska jag – ”… när du tar det där beslutet att våga lita på din inre trygghet, då vet du innerst inne att livet kommer att ta en annan vändning. Kanske för dig en mikroskopisk vändning i stunden, men vad spelar det för roll? Det är en vändning. Och ju mer pirr i magen beslut du gör, desto närmare dig själv kommer du. Och nya möjligheter kommer snabbare din väg.”

Ett vet jag säkert – Jag kan inte välja hur andra människor ska tycka och känna om mig, det enda jag kan välja är mina egna tankar. Mitt egna förhållningssätt till vad som sker i mitt liv. Jag kan dock tycka att vi alla kan minimera sårande handlingar och istället möta varandra med vänlighet och respekt. Vi och vår värld förtjänar och behöver det. I bakhuvet hör jag min mammas röst – Var mot andra som du vill att andra ska vara mot dig.

Tack för att du stannade till och läste mina tankar. Dela gärna om du tycker om det du läser så att andra människor också kan få inspiration. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

6 thoughts on “Hur gick det efter brevet som jag skickade

  1. Tack Jordnärahem för dina ord ❤ Ja tänk att det kan ibland vara så lätt att glömma. Den viktigaste personen i ditt liv är du ❤
   Kram//Anki

 1. …det mycke positiva (om något) är att du har fått veta bra, jag sa bra?egenskaper du själv har?
  Bra egenskaper.. Vilka du icke för dig själv kanske kan se att du innehar.

  Det är djupt där inne man dras till de bra egenskaperna den andre innehar (därav trots allt är folk djupt kära i folk man inte begriper hur de kan vara❤️ I den& den personen…..

  1. Tack Katarina för dina ord ❤ Tänk hur mycket energi vi skulle spara om vi började prioritera våra egna behov. Med Kärleksfull vänlighet och Respekt mot oss själva och andra ❤
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *