Heta stenar. Något släppte, något läkte

>> Be brave enough to heal yourself even when it hurts <<

Som alternativ terapeut och människa med ett andligt tänk, att det finns en idévärld, något immateriellt. Det vill säga något som vi inte kan ta på men som vi ändå vet eller känner att det finns, tycker jag det är viktigt att prova på olika behandlingsformer som kan hjälpa till att öppna upp och balansera. Att våga ta emot hjälp utifrån. Sen också att sprida vidare om det man provat landat väl inom mig. Då jag dagligen arbetar med mina chakran blev jag eld och lågor när en ny behandling (för mig) dök upp i mitt flöde – Värmande stenar som läggs på chakran. 18 oktober, årets första frostdag i Skövde åkte jag därför till Carinas Harmonistuga utanför Larsagården Lilla Borgunda, på min inbokade behandling.

Det var ett vänligt ansikte som mötte mig då jag klev in i hennes stuga. Vi samtalade en stund om behandlingen och därefter blev jag nerbäddad på massagebänken och njöt av en avslappnande massage som utfördes över min rygg. Först massage med enbart händer, därefter de varma massagestenarna. Efter en stund placerades de varma stenarna över mina fem första chakran. Från rotchakrat upp till halschakrat och där fick stenarna ligga en stund i stillhet och låta värmen sprida sig. Ganska snart kände jag hur solarplexuschakrat och hjärtchakrat började arbeta. Det vibrerade inom mig av färgerna gult, rosa och grönt.

Något stort hände under behandlingen, något släppte, något läktes och jag åkte därifrån med en härlig känsla i hela min kropp, ett leende på läpparna och en ny inbokad tid. Med mig hem fick också denna härliga, positiva Buddha följa med.

Nu har det gått några veckor och jag känner hur mitt hjärta fortfarande håller på att läka och expandera, mer och mer. Jag vågar känna igen och ha tillit till den villkorslösa kärleken. Samtidigt som mitt solarplexus arbetar för att hitta mitt sanna jag.

Den här inre resan gör att det snurrar just nu. Vilket ben ska jag stå på? Ena dagen känner jag så mycket kärlek och glädje så det känns som om jag vilken sekund som helst exploderar. Och skulle jag explodera skulle små vibrerande hjärtan spridas ut till hela världen, till hela Universum… för att i nästa dag känna tvivel och förvirring. Jag känner tacksamhet över att tvivel och förvirring inte alls tar lika stor tid och plats, som den explosiva vibrerande kärleken.

Jag stänger dörrar till mitt förflutna och öppnar nyfiket nya. Jag känner tillit och tålamod till processens gång, till att skapa ett hållbart liv för mig. Där alla mina relationer, både inre och yttre, har en heart to heart connection och älskar varandra precis som vi är, och lyfter varandra. För det är i en sån värld jag vill leva i.

Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Heta stenar. Något släppte, något läkte

 1. Jag tackar inifrån mitt hjärta, du lyfter upp & du bekräftar mitt arbete som jag brinner starkt för.
  Dessa vackra ord & din upplevelse ger mig energi.
  Måste även tillägga, vilken fin själ & människa du var som kom till mig 🙏🏻

  1. Landar något väl inom mig som dessutom kan hjälpa och lyfta någon annan, hjälper jag gärna till att lyfta vidare 🙏❤
   Vi ses inom några dagar igen 🍁
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *