Guidad morgonmeditation

“Det vi gör på morgonen kan ha en stor inverkan på hur resten av vår dag blir”…

Jag fick ett mejl från en kvinna efter mitt förra inlägg – Vakna i sällskap med lyckliga ögonblick -. Hon var inne i en låg period och hade som hon själv skrev:  ”svårt att lyfta på locket på sin skattkista för att hitta sina lyckliga ögonblick”. Vilket är fullt normalt. Är man inne i en låg period så kan det vara en uppförsbacke att hitta sitt guldstoft som vi alla bär inom oss. Mejlet från henne väckte en tanke hos mig, att hjälpa de som vill och behöver att hitta och grabba tag i lyckliga ögonblick. Tända ett leende, en hjälpande gnista redan när man ligger kvar i sängen.

Några kanske tänker att det blir en “kaka på kaka” med två blogginlägg med samma inriktning direkt efter varandra. Men jag tycker det är viktigt att lyfta fram, det vi gör på morgonen kan ha en stor inverkan på hur resten av vår dag blir. Att därför väcka upp kroppen med upplyftande ord och känslor ger dig därför en kärleksfull start att möta dagen på. En bra och stabil grund. Och jag finns ju här för att hjälpa i den mån jag kan, därför ligger nu en svensk guidad morgonmeditation ute på min YouTube kanal. Från mig till dig.

Gör gärna denna svenska guidade meditation medan du ligger kvar i din säng. Känn värmen under ditt täcke, härligt ombonad och kärleksfullt inlindad. En mjuk stund för dig själv. För din kropp, din själ och ditt sinne. En skön känsla som du kan bära med dig under hela din dag. Dela gärna morgonmeditationen till dina vänner.

Min morgonmeditation är redan gjord, så nu ska jag ta en godisbit, eller två från mitt påskägg till mitt morgonkaffe. Och skänka en tacksam tanke till mina smaklökar som finns och fungerar för mig.

Idag är en ny dag, en ny start på ditt liv. Önskar dig en riktig glad och fin påsk.

Kram Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Guidad morgonmeditation

  1. Tack så mycket 🙏🙏 vilket fin inlägg ..ja morgonen är viktigt att sätta sin intuition på

    Glad påsk med glädje

    Merita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *