Gör du inget, händer inget

>> Varje avsikt sätter energi i rörelse, vare sig du är medveten om det eller inte <<

Just nu har jag en period av att rensa i min lägenhet. Byter ut en matta i vardagsrumsdelen, lägger till och tar även bort kristaller, placerar om och skänker bort växter då jag har ett överflöd av dem osv. Det här gör jag för att få in ny energi, en annan rörelse i mitt hem. Du vet det där talesättet – Gör du inget, händer inget. Att det är något som pågår och pockar på i mitt liv just nu är så påtagligt, så varför inte hjälpa energin och rörelsen på färden när lusten och känslan finns här.

Häromdagen när jag röjde på som bäst hittade jag en pärm som jag inte öppnat på länge och läser orden…

Du gillar att umgås med människor men drar dig undan när du inte mår så bra. Du behöver balans i livet för att fungera och just nu är det obalans i både arbete och i Kärleken. Därför är du trött och orkar inte ta tag i något. Du ska ha Kärlek i livet för att fungera

Bokstavligen, jag rös i hela kroppen då jag läste orden från en vägledare sen några år tillbaka. Ni som har läst mitt senaste blogginlägg – Stå stark i en förändring förstår kanske varför rysningen kom, de stämmer ju så väl in på mig. Tillbakadragandet när det händer för mycket runt omkring mig. Det är heller ingen hemlighet att jag längtar efter min Kärlekspartner, han som älskar mig för den jag är, hela mig. Villkorslösa Kärleksvibrationen. Mitt medvetna fokus från vägledningen blev tidigare att jag behöver en Kärlekspartner i mitt liv, tillsammans med mitt arbete för att vara i balans… Men en ny insikt landade i min kropp när jag läste vägledarens ord igen några år senare, en mer utvecklande insikt… Kärleken inkluderar ju ALLA de människor som jag har runt omkring mig.

Kärlek handlar ju inte om den sexuella attraktionen till en önskad Kärlekspartner. Kärlek handlar om en skön och härlig vibration mellan två människor, eller i en grupp. Öppenhet och Ärlighet. Stöttande och upplyftande. Villkorslös Kärleksvibration. Tyvärr är det ganska vanligt att kvinnor känner avundsjuka och missunnsamhet gentemot varandra. Baktaleri och skvaller. Vi som tänker och lever utifrån att allt är energi vet att avundsjuka och missunnsamhet, baktaleri och skvaller vibrerar i en väldigt låg energi. Där vill jag inte vara.

Ett systerskap är inkluderande, konkurrensfritt och där man lyfter varandra. Alla är inkluderade och välkomna oavsett kön.

Ovanstående mening är tankar från mitt blogginlägg – Andlig Coach.  

På riktigt, nu måste vi alla börja lägga vårat fokus på att höja energin och göra allt vi kan för att visa Kärlek gentemot varandra. Ta vårat ansvar i livet för att göra världen en härligare plats att leva i. Vibrera ut Kärlek istället för missunnsamhet.

Carola Hammarberg skrev så fint på sitt Instagramkonto 25 juli 2022 under rubriken, Glädjas och inspireras av andra kvinnor – Stärk istället systerskapet och fyll det med kärlek, respekt, inspirera och stötta varandra. Wow!!! Vilken kraft det blir då. Systerskapet är viktigare än någonsin… De orden landade väldigt väl inom mig.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, knyta på mig skorna och cykla till min arbetsträningsplats på Skövde AIK. Där finns inspiration, respekt och så mycket Kärlek. Där finns systerskapet som jag talar om, i en mansdominerad värld. Jag är så tacksam över att få vara en del av deras upplyftande energi. Tacksam över att våra väga korsades.

Känner du igen bilden ovanför? Då känner du rätt då den kommer från ett tidigare inlägg –Alla kan läka sin historia. Återvinning är bra, också i media och bildform 😉

Vill du få mer inspiration om systerskap och att medvetet leva ett liv som Kärlekens ambassadör Läs –Lee Segers guide till ditt magiska jag – 6 steg (tidningennara.se)

Och du, landade mina ord väl hos dig dela gärna mitt inlägg vidare då. Hjälp till att sprida energin. Kram och tack för att du läste (och delade).

Anki

4 thoughts on “Gör du inget, händer inget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *