Ge dig själv trettio sekunder och en stor kram

“Attityd är en liten sak som gör en stor skillnad…”

Hej alla fina vänner och följare! Jag hoppas allt är fint mer er och att ni njuter lika mycket som jag, av ljuset som äntligen börjar spricka fram. Här i Skövde har redan snödropparna börjat blygt och försiktigt titta fram ur gräsmattan. Även en skymt av rabarber- och syrenknoppar såg jag nu under veckan som har gått. Nu händer det grejer ute i naturen och i våra vintertrötta kroppar.

I torsdags hämtade jag ut mina nycklar till min nya lya! Ni som känner och följer mig vet att jag älskar hjärtan, och att de dyker upp lite här och var längst min väg. Att jag fick med en nyckelbricka med ett hus med ett hjärta på till mina nycklar och tvättstugecylinder, kändes därför så magiskt! Det kommer att bli så fantastiskt bra i lägenheten. Det känns redan så galet rätt!

Idag kommer jag också tipsa om en enkel övning som jag skrev i bloggen för över ett år sedan, och som är lika viktig fortfarande. Ge dig själv trettio sekunder och en stor kram – En kort övning i att träna upp din självkärlek. Övningen hittar ni HÄR.

Nu får jag önska er alla en underbar helg och vecka. Själv ska jag lägga mitt fokus på min nya lägenhet och njuta av varje ögonblick! Älska den du är, vad du är och det du gör.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Ge dig själv trettio sekunder och en stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *