En stund för själen

“Det är alltid möjligt att ha tillit igen…”…

Det är torsdagskväll och jag sitter här i soffan med min dator i mitt knä, och är lite småstressad. Jag har inte ett ord skrivet till veckans blogg som ska läggas ut imorgon. Det har varit en intensiv vecka, i tanken. En vecka där min utmattning ville göra sig hörd att den fortfarande finns kvar hos mig. En påminnelse om att jag behöver sakta ner, i tanken. Den kom bara där, känsla av att vara stark-skör. Trötthet i kropp och knopp. Att inte hinna med. Att inte räcka till. Att vara i tanken istället för att vara i känslan…. Eller rättare skrivet att vara i en mix av tankar och känslor, istället för att bara vara och känna tillit. Plötsligt kommer nu också en intensiv längtan efter kärleksfulla ögon, en varm välkomnande famn att krypa upp i, en kram, en trygg doft och närhet.

Jag tittar ner på min hand och tänker ”andas”. Jag följer min hands konturer samtidigt som jag andas in och andas ut. En stund för sinnet, en stund för själen.

Efter en kort tid kommer tankar igen över att jag inte hunnit med att skriva ett blogginlägg för denna vecka. Men vet du, just nu känner jag att det är okej. Det är okej att inte alltid vara på topp. Det är okej att inte alltid leverera.

Och där kom känslan av tacksamhet. Tacksamheten av påminnelsen över att jag behöver sakta ner. Tacksamhet över känslan av att det räcker att bara vara, att inte alltid leverera. Jorden snurrar på ändå.

Och det blev ju några ord i alla fall, till min blogg, till dig från mig. Med Kärlek och Omtanke.

Ta hand om dig min fina vän.

Dela gärna, kanske är det någon annan som behöver läsa de här orden, just idag.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “En stund för själen

 1. Jag tycker så mycket om när du skriver i din blogg.
  Och detta var så fint och tänkvärt .Tack!
  Jag tar till mig och känner många ggr lika som du, så skönt att få läsa …vi har samma behov också.

  Tack detsamma …ta hand om dig min fina vän!??

   1. Tack Carina för att även du stannade till och lämnade några reflekterande ord ❤ Hoppas din helg var fin ?
    Kram Anki

  1. Tack snälla Linda för dina fina ord ? Att få läsa att någon annan kan känna sig stark-skör ibland, kan väcka hopp och energi hos någon annan. Att väcka känslan om att man inte är ensam i den känslan ❤
   Tack för att du följer mig ?
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *