Dröm ofta och lev din dröm!

“If you can dream it, you can do it!”

Ditt liv formas först i din tanke. Du kan inte äta en kylskåpskall apelsin om du inte först tänkt på en apelsin. Du kan inte läsa en intressant bok förrän du först tänkt på en bok. Du kan inte ta en härlig renande dusch om du inte först tänkt på en dusch.

Jag har alltid varit en dagdrömmare. Haft levande inre bilder som format mitt liv. Då jag startade mitt liv i en dysfunktionell familj har tyvärr mina drömmar inte alltid hjälpt mig framåt alla gånger. Drömmarna har kantats med oro och rädsla. Inte förrän jag ”krockade med väggen” och började i tysthet tänka och på riktigt ta till mig orden, Som jag sår får jag skörda. På riktigt tänka och ta till mig orden, hur vill jag leva? Hur vill jag må? Hur ska jag blåsa liv i mina drömmar? I mitt lyckliga liv?

Jag sitter nu här vid mitt skrivbord i min nya lya och ler stort. Jag har dagdrömt och visualiserat om en lägenhet med öppen planlösning, jag fick en stor etta. Jag har dagdrömt och visualiserat om en lägenhet med högt i tak och stora fönster, det har jag idag. Jag har dagdrömt och visualiserat om att kunna se min bil från mitt vardagsrumsfönster, det gör jag idag. Jag har dagdrömt och visualiserat om en egen ingång med uteplats, det har jag idag. Jag har dagdrömt och visualiserat om en hyra på under 5000 kr, det har jag idag. Jag har dagdrömt och visualiserat om en lägenhet nära Skövde centrum, det har jag idag.

Mitt råd till dig blir därför, Så ett frö i dina framtidsdrömmar. Dröm stort och dröm så ofta du bara kan! Lev i tillit och känn trygghet i att allt kommer när den rätta tiden är inne…

Idag är det den fjortonde februari, alla hjärtans dag. För första gången på elva år ska jag fira denna dag som singel genom att uppvakta mig själv med blommor, räkor och ett glas vin. Kommer också sitta en stund under tystnad och göra en hjärtmeditation på ca 13 min. Är du nyfiken på hur den går till så hittar du den guidade meditationen HÄR.

Ta hand om dig och varandra. Idag och alla andra dagar!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Dröm ofta och lev din dröm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *