Dagdröm

>> I’m a dreamer but I’m not the only one// John Lennon <<

Jag har alltid varit en drömmare, älskar att dagdrömma och drömmar kommer till mig även lätt om natten. Och jag mins mina drömmar, händelser, symboler och känslor. Jag tror att drömmar har en betydelse, att de vill säga oss något och hjälpa oss framåt i livet. Det var inte så konstigt att min C-uppsats på högskolan 2003 handlade just om drömmar, om Lucida drömmar eller Klardrömmar -> När man under sömnen har en dröm där man är medveten om att man drömmer. Att man under drömmen är medveten om att det som händer här och nu, är bara en dröm och händer inte i det vakna ”verkliga” livet.

Jag har en återkommande dröm sen snart två år tillbaka. En dröm där jag ser mitt drömliv och känner Kärleken och glädjen. Där jag på riktigt känner mig hemma…men efter snart två år har inget hänt i det fysiska livet. Det som snarare började kännas för ett par veckor sedan var känslan av onåbarhet och ett kletigt tvivel… och jag som tror på attraktionslagen. Förstå min glädje när nästa steg i kursen som jag går nu – Andlig Coach – visade sig handla om just drömmar. Nu får jag tips och pepp att tolka symbolerna i min dröm. Min tillit har kommit tillbaka. Och känslan av nåbarheten. Samt jag ser att något faktiskt har hänt i den fysiska världen. Jag hade bara fastnat lite i min tanke.

Att dagdrömma är ett bra sätt att träna upp förmågan att skapa tydliga tankebilder av dina önskningar, av ditt drömliv. Att då lägga fokus på allt det positiva som du vill ska komma in i ditt liv. Det som höjer din vibrationsenergi. Att tillitsfullt se möjligheter istället för omöjligheter.

Kom ihåg och påminn dig ofta om att våra kroppar, våra tankar och känslor är helt magiska! Allt hör ihop och jobbar för att både du och jag ska må bättre.

Vill du ha en förändring? Börja dagdröm! …och ha tillit till processens gång. Allt kommer när det är menat för dig. Små steg är också framsteg.

Om du vill, dela gärna inlägget. Kanske ger det pepp till någon som behöver läsa detta idag.

Varm kram från mig till dig – Det är du som är regissören i ditt liv. //Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Dagdröm

  1. Tack igen Anki för ett välskrivet inlägg som peppar samt skapar ’förhoppningar’?
    Tack även för länk till kurs, med möjlighet till egen personlig andlig utveckling?❤️

    1. Fina Birgitta va du alltid får mig att le ? Ett tips, du kan läsa mer om kursen i senaste numret av tidningen FREE ?
      Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *