Budskap – Ta det lugnt allt ordnar sig

“Do more of what makes you happy! Be with people that makes your sparkle and shine!”.

Sommar och semestertider är en tid för återhämtning och att koppla av för de flesta… men för mig har det nog faktiskt blivit lite tvärtom i år. Det har varit en tid med resor upp till Jämtland och övernattande besök. Jag är van att meditera varje morgon. Tystnaden och återhämtningstiden har blivit åsidosatt och det har känts i min kropp. I mitt sinne. Sen att jag dessutom letar jobb och är i en separation och därför även letar lägenhet har spätt på min inre stress. Trots att jag har en känsla av stark tillit, att allt blir som det ska har denna sommar tagit extra energi. Samtidigt som jag också hittat sätt att tanka energi…

Ni som läst om mig vet min livsfilosofi – Mår du bra inombords, i din kropp och i dina tankar, då når du din fulla potential i att vara den fantastiska människa som du är.

Jag mår bra…

När jag får vara ute i naturen – Jag älskar att vara ute i naturen. Borra ner fötterna i sanden på stranden eller känna vattnet nära min hud. Eller att gå stilla på gräsmattan och bara landa i allt som är. I tystnad. Att gå i skogen och lyssna på trädens svajande, lövens prasslande och fåglarnas prat mellan varandra. Andas in den friska luften djupt ner i mina lungor. Att bara få vara.

När jag får tillbringa min tid med människor som jag tycker om – Du vet, vissa människor får en med lätthet att landa i sig själv. Där man bara är sig själv utan att behöva ändra på någonting. Under de senaste dagarna har jag upplevt speciellt två såna tillfällen som fått mig i balans. Som fått mina tankar att stilla sig. Det har varit tillfällen med ödmjukhet och härligt stark närvaro och känsla. Härliga och upplyftande samtal och massa skratt. Ena tillfället var en helt underbar dag nära vattnet. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg, vatten är oerhört läkande. Andra stunden var i går i mitt hus. Gick omkring och hade 1000 tankar i huvudet och kunde inte riktigt slappna av, då kommer ett sms från min väninna Maria som bor strax utanför Östersund, en fråga om jag ville prata en stund i telefonen. Det blev ett långt och härligt upplyftande samtal (som alltid) med massa skratt och kreativt vridande på mina funderingar.

Tecken och vägledningar – Som sagt, igår var tankarna många och därför uppskattar jag de tecken som dyker upp längst min väg. Efter min morgonmeditation brukar jag alltid dra ett kort, en vägledning till mig själv. Igår kom detta kort upp.

Igår när jag pratade med min vän Maria gick jag också ut en stund på gräsmattan och höll på att kliva på denna vackra fläckiga Pantersningel.

Bläddrade i Solögas bok – Djurens språk – och läste dessa rader under rubriken snigel: “Ta det lugnt och allt ordnar sig. Min gåva till dig är att känna förtröstan inför livet. Vad skönt det kändes att möta en helt bekymmersfri snigel. Problem hade den aldrig hört talas om, det var ett mänskligt påfund. Så var som en snigel – du också!

Tydligare tecken än så kan jag inte få just nu. Därför delar jag även med mig detta budskap, denna vägledning till dig också – Ta det lugnt och allt ordnar sig!

TACK för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg, dela gärna om du tyckte om det du läste eller lämna en kommentar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

9 thoughts on “Budskap – Ta det lugnt allt ordnar sig

  1. Det kändes som det var menat till mig också, och hoppas det också för jag behöver få höra dessa ord….

    Tack

  2. tack! att du mitt i allt detta finner tid och ork till oss. ja allt ar som det ska vara! hoppas du får en fin lägenhet och att du finner tid att meditera ?❤?

    1. Tack för din fina kommentar, blev lite tårögd ❤ Ja, jag har fått in min meditationsrutin igen och har en stark tillit att min nya lägenhet kommer inom kort.
      Kram Anki ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *