Bryta relationsmönster

>> Du missar 100 procent av chanserna som du inte tar. Dags att trampa upp en ny livsväg? <<

Vi tänker så extremt många tankar under en dag. Minns inte vart jag hittade informationen men jag har läst att det är ca 60,000 tankar varje dag som rör sig i vårat huvud. Någon som vet? Kan det stämma?

Under några dagar, eller kanske snarare mer än en vecka har jag haft riktiga tänkardagar. Inga deppiga ältartankar utan snarare reflektionstankar om möten, situationer och vänner. Vissa insikter har berört mig så pass att det kommit några stillsamma tårar som runnit längst min kind. Men även en mild form av ilska har bubblat upp inom mig. Insikter som handlat om relationsmönster som följt mig genom livet. Hur jag är mot människor jag möter och de som redan finns i mitt liv, och vad det är som jag får tillbaka.

Relationsmönstret har nu tagit en annan riktning då insikten föll på sin plats och jag kunde välja att göra en medveten förändring. En förändring som handlar om hälsosamma relationer. Ett relationsmönster som skapats av mig från det att jag var en liten flicka, för att få känna tillhörighet, att få vara med.

>> Genom att medvetandegöra de känslor och insikter som kommer upp gör att du läker gamla sår och skapar en ny livsväg och riktning för dig att följa <<

Jag tittar på klockan när jag sitter här uppkrupen i min sköna varma säng och skriver ner de sista orden. Jag borde egentligen sova vid den här tiden, men en kreativ hjärna har svårt att stänga av då ett flow är igång. På telefonskärmen står det 1:23 och jag hör mig själv säga ”på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på det sjätte smäller det!”

Nu du min härliga livsväg, nu smäller det med färgglada serpentiner och fyrverkerier som lyser upp så jag med lätthet kan se och följa. Med fjäderlätta fötter för det mig framåt på min nya otrampade livsstig. Magisk tanke va…

Reflektion till dig som vill gå djupare – Känner du skillnaden på ältande tankar som gör att du stannar kvar i sorg, frustration och/eller ilska, eller känner du de insiktsfulla tankarna som hjälper dig att släppa det som har varit, och istället leder dig framåt?

Avslutningsvis vill jag tipsa dig om förra årets inlägg som jag skrev då inför Alla Hjärtans Dag som i år infaller nu på måndag. Ett tips för alla singlar som vill höja sin Kärleksenergi. Jag är fortfarande singel så den gäller i allra högsta grad även mig 😉 I inlägget – Alla hjärtans dag och LOA – finns också en länk till en skön guidad meditation som finns på min YouTubekanal – Öppna dig för Kärleken.

Nu önskar jag dig en underbar helg och kommande vecka. Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Bryta relationsmönster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *