BLOGGEN

Utvecklas på egen hand i den riktning du vill – Låt Kropp, Själ, Sinne följas åt!

Bloggdag – Fredagar

… då kommer jag också länka till min meditationsutmaning som kommer att pågå i 100 dagar. Utmaningen startade den 19:e augusti. Du är väl med på den? Om du missat så hittar du sidan HÄR med alla tips och all inspiration som jag kan dela med mig till dig. Det är aldrig försent att utforska stillheten, meditationen och andningen. Andningen, ett verktyg som du alltid har med dig.

Vem jag är och tanken med min blogg

Min livsfilosofi är ganska enkel och genomsyrar allt jag gör i stort sett. Jag har ett holistiskt tänkande, att kropp, sinne och själ hör ihop. Och när allt samarbetar, det är då du mår som bäst. För mår du bra inombords, i din kropp och i dina tankar, då når du din fulla potential i att vara den fantastiska människa som du är. I bloggen vill jag hjälpa dig att hitta det där samarbetet. Att genom självreflektion hela och komma närmare dig själv.

Under ett tag mådde jag själv inte så bra. Livet kom ikapp efter bland annat tuffa år i barndomen och ofrivillig barnlöshet. Jag hamnade tillslut i ett utmattningssyndrom. Men mina tankar är också att alla människor behöver en mindre del av svårigheter för att förstå livet, förstå sig själva och andra och för att kunna uppskatta livet som vi har. Det gäller bara att inte stanna kvar i det som har varit, utan också välja att utvecklas genom erfarenheterna. Jag har valt att släppa sorgen och istället ta ett härligt kliv mot framtiden.

När du läser mina blogginlägg kommer du att märka att fokuset ligger på dina egna inre budskap. Att genom reflektioner och prioriteringar i livet, ha ett närvarande samtal med dig själv. Lyssna på vad din kropp, din själ och ditt sinne vill förmedla till dig.

Jag vill också att du ska känna en gemenskap när du läser mina inlägg. Att du ska kunna få styrka och kraft i mina ord och en känsla av att du är inte ensam i tuffa situationer.

Citat, affirmationer och att visualiseringar är något som ligger min varmt om hjärtat, därför kommer ni att hitta mycket av den “varan”, invävda bland mina inlägg.

Läs HÄR hur du kan göra för att få tillgång till min e-bok som jag ger dig gratis.

Vill du veta mer om mig? Läs då HÄR. 

Har du frågor? Mejla mig gärna anki@pearlnharmony.se

Glöm inte bort att det är Du som är regissören i ditt liv. Pausa, ta ett djupt andetag och fundera över hur du vill leva Ditt liv.

Kram och varmt välkommen!
Anki
www.pearlnharmony.se

TILL MINA BLOGGINLÄGG

”Make yourself so happy so that when others look at you, they become happy too”
//Yogi Bhajan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *