Attraktionslagen och veckans budskap

“When nothing goes right, go left” – Okänd.

Vilken helg och vilken vecka! Snacka om att fullmånens energier drog in över helgen med ett virr varr av tankar och känslor. Till sin hjälp fick han fantastiska stormiga och hårda vindar. Mitt humör har varit så upp och ner med start fredagen den 13:e och började äntligen ebba ut nu i tisdagskväll. Känslor av frustration, ilska, förvirring och gråt har bytts ut mellan varandra.

Min känsla när allt lugnat ner sig, nu drog friska vindar igenom för att släppa det gamla och få en stabil grund att stå på inför allt härligt som är på väg in i mitt liv. Efter stormen kommer lugnet… och framgång. Livet handlar ju om att göra medvetna val. Att göra en medveten beteendeförändring för att nå en personlig utveckling.

Så är det ju det här med attraktionslagen – Lika attraherar lika –

Jag vill inte ha frustration, ilska, förvirring och gråt i mitt liv… Men jag är en människa med tankar och känslor. Och jösses, jag ligger ju faktiskt i en separation och letar en ny bostad. Även fast vi fortfarande är vänner Andreas och jag, vill vi ju båda komma framåt. Vi vill båda starta om på nytt, på varsitt håll.

Det bästa att göra för stunden om gråten och frustrationen kommer är att inte håll tillbaka, utan gråt och våga känn frustrationen. Acceptera att du har känslor. Släpp motståndet och öppna dina tårkanaler! Låt det flöda! Under helgen och veckan har jag gråtit och slagit på slagsäcken som vi har nere i källaren. Har du ingen slagsäck, slå på en kudde. Som jag skrev i inlägget ATTRAKTIONSLAGEN – MINA FYRA TIPS, ”motstånd ligger på en låg energifrekvens och du ska befinna dig på en hög upplyftande frekvens, för att samspela på rätt sätt med attraktionslagen”.  Motståndet är ju det som fördröjer din önskan att komma till dig.

Släpp motståndet och acceptera känslorna som kommer. Gör det en stund tills du känner att det lättar och fokusera sen på allt det härliga som du har i ditt liv. Läs gärna min MEDITATIONSUTMANING DEL SEX som denna gången handlar just om möta, reflektera och acceptera.

Veckans budskap ramlade ordagrant ner i min nymixade morgonsmothie. Hade precis mixat färdigt min smothie och stod och kände frustration över en väns beteende då plötsligt en tvestjärt bara damp ner i min frukost.

Ge svar på tal. Säg rent ut vad du tycker. Min gåva till dig är att vara frispråkig. Här är det raka besked som gäller” – Ur Solögas bok, Djurens språk.

Så det rådet tackar jag för och delar med mig detta budskap även till dig. Är det något som gnager inom dig, något som pulserar, håll inte inne med dina tankar och känslor. Motstånd leder ju inte till någon förändring…

Nu önskar jag er en fantastisk helg. Själv ska jag på kräftskiva imorgon tillsammans med vänner som alltid får mig att skratta och le. Kräftor är inte riktigt min specialitet, därför tar jag med mig en kall paj med räkor. Förresten, håll alla era tummar och tår för min skull! I onsdags gjorde jag en intresseanmälan på en lägenhet ett stenkast från huset som jag bor i idag. Jag trivs på Östermalm här i Skövde och lägenheten ligger precis vid min dagliga promenadsliga. Så toppenperfekt! Good vibes only!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Attraktionslagen och veckans budskap

  1. Spot on, tack för budskapet och lycka till med dina stundande förändringar i livet🙏💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *