Attraktionslagen och Nymånemeditation

>> Jag väljer det som ger mig glädje <<

Det du tänker det känner du också i kroppen, och det är den energin som du då vibrerar ut i en önskan att manifestera. Attraktionslagen. Det är därför det är så viktigt att påminna sig om vad vi tänker. Vilka ord vi väljer att använda när vi talar med oss själva, men också även hur vi talar och agerar med andra. Positiva ord och agerande förstärker och förhöjer energin, i den energin där vi lättare kan manifesterar positiva händelser.

Väljer du att inte tro på attraktionslagen så är ju det så klar helt okej. Det är din tanke och din mänskliga uppfattning. Fundera då istället på i vilken energi du mår som bäst. Vilka dagar känner du att du har haft ett så där härligt flow i ditt liv? Om du går och ältar och fokuserar på negativa känslor, människor och händelser… eller om du istället väljer att fokusera på det som ger dig glädje i livet.

>> Man behöver inte tro på attraktionslagen för att den ska fungera. Den fungerar i alla fall <<

Viktigt är att påminna sig själv också att vi är bara människor. Alla har vi varierande dagar med up´s and downs och att man därför inte får ”slår på sig själv” om man har en dålig dag. Trixet är då att välja komma ur det negativa. Förslag – Sätt på en bra låt som du blir glad utav, sjung och fuldansa för allt du är värd! Så ett litet frö av positiv energi inom dig. Tro mig, det släpper loss inom oss.

En Ny måne representerar en Ny början. En ny start för de som vill önska in något nytt in i livet. Vid Nymåne är det den allra bästa måncykeln att manifestera, att sätta nya intentioner. Att lägga grunden för nya sköna planer. Att fokusera på framtiden, på vad det är som du vill ha mer av in i ditt liv. Är det vänskapliga, respektfulla relationer? Är det en romantisk kärleksrelation? En starkare ekonomi och pengaflöde in i ditt liv? En bostad? En starkare kropp och hälsa?

Idag, fjärde november 2021 när detta inlägg publiceras är det Nymåne, och jag har därför kanaliserat en meditation till dig som vill lyssna. Vi är alla unika människor på olika platser i livet och har därför också olika intentioner och önskningar. I denna Nymånemeditation kommer jag att guida dig så du få sätta ditt egna frö och låta det slå rot. I din tanke och i din känsla ut till något som är större än oss själva. Så välkommen in denna Nymåne dag för att bli guidad i min Nymånemeditation på YouTube.

Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

3 thoughts on “Attraktionslagen och Nymånemeditation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *