Attraktionslagen – Mina tre toppentips

“Everything you can imagine is real” – Pablo Picasso.

Hej alla fina läsare och följare. Idag ska jag inte bli långrandig utan istället dyker vi rakt in i mina tre tips för att få attraktionslagen att fungera. Häng med!

Meditation

Kontrollera dina tankar innan de kontrollerar dig. Hur då tänker du då kanske – Jo, genom att stilla ditt sinne genom daglig meditation. Det finns idag en stor del vetenskaplig forskning kring meditation, vad den gör för vårat inre mående och även dess inverkan på hjärnan. Förutom att regelbunden meditation sänker blodtrycket och kan verka inflammationshämmande så ökar den även vårat – lugn och ro – system. Minskar stress och ångest och kan också lindra smärta. Och därigenom hjälper dig regelbunden meditation att kontrollera dina tankar.

Läs gärna den här artikeln från Modern Psykologi – I hjärnan på en munk. Som beskriver fördelarna med meditation.

EFT – Mindful tapping

EFT – Emotional Freedom Technique. Madonna,  Whoopi Goldberg och även Micke Syd Andersson, trummisen i Gyllene Tider är några som använder sig av denna metod. Det går ut på att man knackar lätt med fingrarna på akupressurpunkterna, då främst i ansiktet. Genom knackningarna kan man bli av med känslomässiga blockeringar. En mycket enkel teknik som kan hjälpa dig att minska stress, oro, smärta och mycket mycket mer. Läs HÄR hur Micke Syd Andersson tappar sig in på rätt frekvens.

Affirmation

Attraktionslagen handlar ju om att du ska tänka på något som du önskar få in i ditt liv, att det redan finns där. Men om man är upp i halsen av problem är det svårt att jobba utifrån att man har allt det där härliga. Exempelvis affirmationen – Jag har mycket pengar – känns ju så jättefel att säga om man har en hög med räkningar som man ser framför sig och vet att kontot ekar tomt. När du affirmerar, var ärlig i dina ord. Skapa affirmationer som känns så sanna som möjligt. Använd ord som skapar minst motstånd att säga. Använd i stället affirmationen – Jag älskar tanken på mycket pengar i mitt liv – för då ljuger du ju inte. För visst skulle du älska att ha mycket pengar i ditt liv?

TACK för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg, dela gärna om du tyckte om det du läste eller lämna en kommentar. Önskar dig en underbar helg med massa positiva vibbar och kärlek!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Attraktionslagen – Mina tre toppentips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *