Attraktionslagen – Mina fyra tips

Kwowing yourself is the beginning of all wisdom – Aristoteles

Attraktionslagen – Lika attraherar lika -, eller hur? Du vill skapa det liv du vill leva. Du vill attrahera in allt det där härliga som du går omkring och drömmer om och önskar uppnå. Kanske handlar det om pengar. Kanske handlar det om relationer eller framgång?

Tyvärr får jag väl erkänna att jag oftare har lagt mitt fokus på det jag inte vill ha allt för ofta under mitt liv. Ett misstag många gör när det gäller attraktionslagen. En liten tröst att jag inte var ensam i mitt felspåriga tänkande i alla fall… Idag vet jag bättre, det behövdes ett utmattningssyndrom för mig att stilla tankarna och förstå hur allt hör ihop.

Men hur gör man då?

Jag har alltid varit en dagdrömmare med målande inre bilder, därför är ett av mina sätt att visualisera. Att se och känna livet som en film för mitt inre, där jag står bakom kameran. Jag tror också att det är viktigt att visualisera sig igenom hela processen och inte bara se slutmålet. Se där du står idag och se och känn den härliga uppfyllande känslan hur du steg för steg tar dig dit, fram till ditt livsmål. Utan motstånd eller tidspress…

Sen har vi detta med ORDENS KRAFT. Hur talar du till dig själv, hur talar du om dig själv. Vad använder du för språk? Upphöjande och positiva… eller Nersänkande och negativa? ORDENS KRAFT har jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Läs gärna inlägget då det även finns en självreflektion längst ner i texten. Direktlänk hittar du HÄR.

Lägg NOLL energi och tid på att förklara attraktionslagen för vänner som inte tänker i den riktningen. Till de vänner som letar efter fel, de som alltid försöker hitta något att peta i på ett negativt sätt. Vi är alla olika och vi tänker också alla på olika sätt, det är helt okej. Låt de leva i sin fyrkantiga box, din värld är ju oändlig! Att sitta och förklara och försvara leder bara till motstånd, och motstånd ligger på en låg energifrekvens och du ska befinna dig på en hög upplyftande frekvens, för att samspela på rätt sätt med attraktionslagen.

Mitt fjärde och sista tips (för idag) är att leta efter information om attraktionslagen. Låna böcker eller googla dig fram, det finns massor! Häromdagen snubblade jag över ett Youtube-klipp som förklarar attraktionslagen på ett enkelt sätt. Kvinnan som delar med sig av sina erfarenheter, Christie Marie Sheldon pratar bland annat om hur man talar med sig själv och om sig själv, och varför man ibland säger som man gör. Klippet tilltalade mig och därför delar jag med mig detta till dig. Klippet hittar du HÄR

Nu får jag önska er en underbar helg. Själv ska jag på Junikalaset här i Skövde imorgon. Ser du mig i någon matkö ute i vimlet, kom gärna fram och säg hej. Älskar gamla och nya möten!

TACK för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg, dela gärna om du tyckte om det du läste.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

7 thoughts on “Attraktionslagen – Mina fyra tips

 1. Hej!!
  “Snubblade” över detta inlägg idag och har nu surfat runt någon timma och hittat så mycket tröst och hjälpande!! ❤❤?❤❤
  Tusen tack!!!❤

  1. Hej Towa. Oj va glad jag blev av att läsa dina fina ord! Tack ❤ Vad härligt att du hittar tröst och hjälp i det jag delar med mig av. Stor kram ❤
   Anki

   1. Stoor kram tillbaka ❤❤❤
    Kollade pingen- fint att få ett omnämnande ?
    Är också i separation, men tyvärr är det bara han som vill..jag kämpar i sorg och saknad efter min vackra familj, kan inte förstå vad som hänt. Men finner som sagt mycket tröst och hjälp att ta mig framåt här hos dig. Är övertygad om att många andra också gör det!!❤❤❤❤

    1. Ibland är det svårt att förstå när man är mitt i “stormens öga”. Jag förstår om du inte kan se något positivt i det som hänt just nu, och det bästa råd jag kan ge dig är att göra sånt som höjer ditt humör. Förändra dina tankar och dina känslor. (Och fortsätta följa min blogg ❤)
     Återigen, Tack för din kommentar ❤ Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *