Att skapa sitt wishingboard

Ta hand om nuet, så kommer framtiden att ta hand om sig själv – Ramana Maharshi

Jag har börjat med min wishingboard för 2020. En visualiseringstavla där jag skriver, ritar, klipper och klistrar in det jag vill ha in i mitt liv under 2020 (och år framöver). I mitten har jag klistrat in en bild jag älskar på mig själv. Jag minns att jag hade en underbar känsla i kroppen när bilden togs. Ovanför mitt huvud fanns också en kraftfull regnbåge den dagen, en regnbåge med klara starka färger. För mig står regnbåge för hopp, kärlek, framgång och tillit. Bilden på mig känns som en bra positiv grund, en bra kärna för att bygga upp mitt kommande år (och år framöver).

Innan jag sätter mig ner för att skapa med bilder och ord ser jag till att jag är i en högre frekvens. Attraktionslagen – Lika attraherar Lika. Med andra ord gör jag sånt som får mig på ett härligt sprudlande humör innan jag bygger upp min visualiseringstavla. Exempelvis sjunger jag en låt som jag blir glad och positiv utav, samtidigt kan jag också ibland dansa för mig själv. Antingen buggar jag eller så blir det en ”flamsdans”. Jag älskar sång och jag älskar dans = good vibes!

Min wishingboard tittar jag sen i så ofta jag bara kan. Det blir en ständig upprepning av alla härliga bilder och upplyftande ord som tillslut blir min sanning i både tanke och känsla. Det är viktigt att vara sann mot sig själv och ställa sig frågan – Vad vill jag på riktigt ha in i mitt liv? Därifrån attraherar du sen in det du önskar.

Att skapa en wishingboard/visualiseringstavla

Steg ett – Ett tomt papper/ritark. Pennor, sax, lim och tidningar att klippa härliga och upplyftande bilder ur.

Steg två – Försätt dig i en högre frekvens. Gör något som får dig på bra humör innan du börjar arbeta med din wishboard. Vad kan Du göra för att påverka ditt humör och dina energivibrationer? Sjunga, dansa, titta på roliga youtubeklipp, sitta en stund och tänka på härliga minnen? … Gå verkligen in i känslan, på djupet.

Steg tre – Skapa sen din framtid i bilder, ord och/eller affirmationer.

Steg fyra – Titta på din wishingboard så ofta du kan. Le och känn känslan.

Och du… The only way to predict the future is to create it! Så sätt dig ner och skapa din framtid. Ta tid för dig själv och berätta gärna hur det går.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Att skapa sitt wishingboard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *