Att skapa minskar stress

“Fantasi är viktigare än kunskap – Albert Einstein”.

I dagens inlägg ska jag inte vara så långrandig, jag har mycket omkring mig i min separation. Bland annat letar jag efter min nya bostad, både fysiskt letande och visualiseringsövningar. Kortfattat har jag inte haft tid att sitta vid datorn för att skriva ett blogginlägg. Eller tid och tid, jag har inte prioriterat skrivandet i första hand denna vecka.

Jag har prioriterat en annan bit av det som höjer min -må bra vibration -, bland annat har jag tillbringat extra tid nere med att skapa i silversmedjan eller målat i någon av mina målarböcker.

Att skapa minskar stress och hjälper dig även att fokusera på andra saker än att leta bostad till exempel (som kan vara en stressfaktor). Och ni vet hur jag tänker – Lika attraherar lika – jag blir glad när jag skapar och då drar jag till mig mer av det som gör mig glad och lycklig.

Så hitta ditt kreativa skapande och minska stressen. Skapa och gör något kreativt som stimulerar hela dig. Vad är din grej? Rita streckgubbar? Målarböcker? Sticka eller virka? Origami? Trädgårdsplantering?

Gör din grej och må bra!

MEDITATIONSUTMANING DEL FEM ligger också ute nu. Välkommen in och ta del av det jag delar med mig utav.

Tack för att du läste mitt inlägg, dela gärna om du tyckte om det du läste. Önskar alla en kreativ helg!
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

2 thoughts on “Att skapa minskar stress

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *