Att prioritera min tid

>>Hemligheten med en rofylld själ, är att få tid till ingenting<<

Då jag varit sjuk i början av veckan så har tiden inte räckt till till att skriva ett nytt blogginlägg för denna vecka. Jag har varit tvungen att prioritera min tid, som livet kan vara för oss alla ibland. Prioriterat vila och återhämtning, låta saker få gro i lugn och ro. Att jag hittade dessa två ekollon under min promenad i onsdags, nymånedagen, som börjat gro tillsammans bredvid varandra väckte en känsla av hopp och tillit.

Idag delar jag därför med mig av ett gammalt inlägg som jag tycker passar för denna vecka. Som rubriken lyder i det redan skrivna inlägget…

Önskar alla en underbar helg så hörs vi nästa vecka igen. Tack för att du läser, kommenterar, gillar och/eller delar. Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Att prioritera min tid

 1. Kära Anki🥰
  Krya på dig ❤️‍🩹 o Tack för ditt kloka inlägg. Ja det gäller att ta hand om sig själv ibland, vilket jag är dålig på, men som nu är ett måste🍁 Du ger inspiration o glädje med din blogg o det på ett okonstlat naturligt sätt🤗🙏🏻🌼
  Varma kramar ♥️🥰🤗💖Agnetha
  Tacksam för healing på må natt🙏🏻❤️

  1. Fina Agnetha 😊 Tack för att du stannade till och delade med dig av dina tankar 🧡 Varm kram till dig från mig 🙏
   Kram Anki

 2. Ha en skön fredag, och kommande helg🌻Ska strax gå ut i höstsolen☀️🍁🍂🌾

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *