Att mötas på lika villkor

”Låt oss vara tacksamma mot människor som gör oss lyckliga, de är de charmiga trädgårdsmästarna som gör att våra själar blommar.” – Marcel Proust …

I måndags vaknade jag med en sån övermäktig känsla av tacksamhet. Jag låg och tänkte på helgen, hur fin den har varit. Jag har umgåtts med mig själv men även haft fina möten med andra. Jag låg också och tänkte på ett mejl från en följare till mitt nyhetsbrev, ett mejl som kom nu under helgen. >> Hej Anki. Tack för dina stärkande ord och tankar, betyder oerhört mycket i min för tillfället jobbiga situation. Det är en glädje att få ta del av dina nyhetsbrev. Veckans höjdare! <<

Där och då kände jag sådan tacksamhet att tårarna kom. Mina ord, mina tankar hjälper en annan medmänniska. Det är en magisk känsla att faktiskt få höra det. En upplyftande bekräftelse på att det jag vill uppnå med den här bloggen, det når fram.

Den röda tråden i den här bloggen blir tydligare och tydligare. Relationer. Relationen till dig själv och relationen till andra. Hur viktigt det är att ha ett fungerande socialt umgänge som accepterar varandra. Det är ju det som gör livet lite spännande, att vi alla är olika unika individer.

Hur viktigt det är att ha ett umgänge som visar intresse för vem du är. Som finns där för dig, inte bara när de själva har en önskan om att du ska finnas där när de har ett behov. Hur oerhört viktigt det också är hur du möter dig själv. Hur du accepterar dig själv som den unika vackra individ som du faktiskt är.

Tillsammans lyfter vi varandra. Ger vi kärlek, får vi kärlek, känner vi kärlek. Som lyfter våra energier.

En liten uppmuntran/utmaning till dig från mig – Våga säg till både dig själv och till andra hur viktiga de och du är som finns i ditt liv. Sprid Kärleksfulla och uppmuntrande ord omkring dig.

En ny video ligger nu också ute på min YouTube kanal Relationer och projektioner – Att sprida goda rykten. Välkommen in även där och ta del av mina tankar.

Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Att mötas på lika villkor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *