Att attrahera in kärlek i ditt liv. Del två

” Kärleken skapar ett “vi” utan att förstöra ett “jag””
– Leo Buscaglia …

Vill starta detta inlägg och säga WOW! Så fantastiskt många som läste förra veckans inlägg Att attrahera in kärlek i ditt liv. Del ett. Känner mig så tacksam och inspirerad över att se hur många som läste och även delade inlägget. Känner mig också så fantastiskt tacksam och inspirerad över alla fina mejl som jag har fått. Det var ett ämne som verkligen berörde. TACK alla för er positiva och upplyftande respons! Det finns några som jag inte har hunnit att svarat än, men jag svarar så fort jag bara kan. Lovar!

Då kör vi igång, mina tips i att Attrahera in kärlek i ditt liv. Del två.

Jag älskar ju att reflektera och att skriva listor. Kan skriva sida upp och sida ner vissa dagar, men mina återkommande ledord i min personliga lista i Kärlek och Relationer är ändå dessa:

  • Att jag känner mig betydelsefull.
  • Att jag känner mig respekterad.
  • Att jag känner mig älskad precis som jag är.

Även här, som i del ett ger jag dig också det viktiga tipset – Va tydlig med vad du önskar. När du skriver din lista, eller när du pratar om vad du vill, lägg lite extra krut på ledordens innebörd. Vad betyder ordet och vad väcker det för känslor inom dig?

Det är viktigt att påminna sig om att dina känslor är din inre vägvisare som talar om vilken vibration du har. En positiv eller en negativ. En upplyftande eller nedgående. När du tänker på en person som du har ett intresse för, eller fantiserar om en önskad Kärlekspartner, blir du glad eller väcks en känsla av olust, att allt inte känns rätt? Det är den glada och positiva känslan som visar dig att du tänker och känner rätt. Att du är på rätt väg.

Om vi tar exempel från min personliga lista… (Kom ihåg, dessa är några av mina personliga kriterier som jag delar med mig utav. Se det som ett förslag, ett tips…)

  • Vad innebär ordet betydelsefull – Jag känner mig viktig. Du frågar hur jag mår och vad som händer i mitt liv. Jag känner att du tar till dig det jag säger. Du är närvarande när vi träffas. Du visar uppskattning och omtanke utan att kräva något tillbaka. Att dina vänner vet om att jag finns i ditt liv. Att du berättar för mig vad som händer i ditt liv.
  • Vad innebär ordet respekterad – Att du svarar på mina telefonsamtal och meddelanden.
  • Vad innebär att känna sig älskad precis som jag är – Jag känner mig säker och trygg tillsammans med dig, även när jag har ledsna dagar. Jag känner mig trygg och säker i att berätta om mina misslyckanden.

Känslorna då? Skriv en lista på ord som väcker en positiv känsla inom dig, när du tänker på din Kärlekspartner. Hur du vill känna, tänka och må när du är med din Kärlekspartner. Och läs listan som en reminder så ofta som du bara kan. Förslag: Lycklig, Vacker, Pirrig, Upphetsad, Kärleksfull, Passion, Tillit, Trygghet, Skratt och Glädje, Nyfikenhet, Närhet och Närvaro, Romantik, Uppvaktad, Uppmuntrad, Positiva överraskningar, Värdefull, Avslappnad, Kvinnlig, Sedd, Betydelsefull, Respekterad, Älskad… Håll inte tillbaka orden utan va ärlig mot dig själv. Hur vill du känna tillsammans med honom eller henne?

Möts jag inte av respekt, känner jag mig inte betydelsefull och måste jag ändra på mig och min personlighet för att passa in i andras liv…ja då kan det faktiskt kvitta. Då släpper jag taget om det som håller mig tillbaka, för jag vet att något bättre kommer att komma in i mitt liv. Ibland så kan det nya dansa in i ditt liv överraskande fort.

Tack för att du finns och läser min blogg. Du vet väl om att du uppmuntrar och inspirerar mig! Nästa vecka kommer tredje och sista delen i denna bloggserie – Att attrahera in kärlek i ditt liv.

Tack för att du stannade till och läste mina tankar. Dela gärna om du tycker om det du läser så att andra människor också kan få inspiration. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Att attrahera in kärlek i ditt liv. Del två

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *