Att attrahera in Kärlek i ditt liv. Del tre

“It takes two to tango”…

Tidigare i den här serien Att attrahera in Kärlek i ditt liv, har jag i huvudsak fokuserat på vad vi önskar attrahera in i våra liv. Hur vi vill må och känna tillsammans med vår Kärlekspartner. Men det är också viktigt att se på hur du möter dig själv, och vad du själv ger i en relation. Som citatet ovan säger – It takes two to tango.

Vrider vi lite på tankesnurran, det är precis lika viktigt att du möter dig själv med de tre ledorden som jag nämnde i del två, Betydelsefull, Respekterad och Älskad precis som du är. För mår du bra blir du starkare i dig själv. Då attraherar du lättare det du önskar in i ditt liv. Va mot dig själv som du vill att andra ska vara mot dig, kort och gott.

Det är lika viktigt också att ge som att få. Speciellt när du träffar en ny partner, för det är där grunden byggs upp i er relation. Omedvetet speglar ni er i varandra. Han eller hon reflekterar det du gör och vice versa. Vill du ha kärlek, ge kärlek. Vill du ha komplimanger, ge komplimanger. Vill du bli överraskad med en present, ge en gåva till den du tycker om. Vill du ha en relation där det finns närvaro, ge närvaro till den andre personen som du har ett intresse för. Personligen tycker jag det är så tråkigt och osexigt när man sitter i en diskussion och den andre sneglar ner i telefonen hela tiden. Då känner jag mig ganska liten och oviktig. Ingen känsla jag vill ha i min relation, oavsett om det gäller vänskap eller Kärlek.

Avslutningsvis:

  • Glöm heller inte bort att alla har vi våra ups and downs i livet. Har du ett genuint intresse i en relation så ha också tålamod om det kommer en liten svacka. Är det du som har svackan? Berätta för den du har ett intresse för, en relation tillsammans med att du har en låg period just nu, så slipper den andre gå och fundera.
  • Om ditt intresse har svalnat, va ärlig och säg det så den andre personen kan byta sitt tankefokus mot en annan Kärlekspartner. Då kan också eran relation få ett fint och Kärleksfullt avslut, och inte ett avslut som lämnar nedåtgående spår i senare relationer.

Detta var den tredje och sista delen i Att attrahera Kärlek i ditt liv. Nästa vecka kommer ett helt nytt ämne, om vad har jag just nu ingen aning… har du något önskemål? Tell me!

Tack för att du stannade till och läste mina tankar. Dela gärna om du tycker om det du läser så att andra människor också kan få inspiration. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Del ett – Att attrahera in Kärlek i ditt liv
Del två – Att attrahera in Kärlek i ditt liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *