Att attrahera in Kärlek i ditt liv. Del ett.

“Varje gång Du möter min blick blir min värld lite större…”

Jag har några singelvänner, några tjejkompisar och killkompisar som bara längtar efter den stora Kärleken. Det är inte många av mina vänner som tror på attraktionslagen som jag gör, att man möter upp attraktionslagen med egna beteendeförändringar. Utan många ser attraktionslagen mer som lite flum och hokus pokus.

Men, ibland får jag ändå en fråga från mina vänner när vi sitter och pratar om Kärlek, singelskap och attraktionslagen. Hur attraherar jag in kärlek i mitt liv? Jag vill att han/hon kommer in i mitt liv nu!

Här kommer mitt svar som jag brukar ge till mina vänner, och nu till dig som kanske också går i dessa tankar…

Du måste tro på att du är värd att älskas och det första steget är att älska dig själv. Om du går omkring och tänker och pratar om att ingen kommer att tycka om dig för att du är för tjock, du har för smala eller för kraftiga höfter, ingen tycker om dig för att du är arbetslös…. Med andra ord du lägger allt ditt fokus på det negativa istället för att höja dina positiva sidor. Vad spelar det för roll hur dina höfter ser ut? Älska dina höfter! Vad spelar det för roll om du är arbetslös? Det är många som är det idag OCH många har en pojk- eller flickvän ändå. Varje dag, berätta för dig själv om dina positiva och upplyftande kvalitéer i ditt liv, istället för det negativa. Ju mer positiv du är till dig själv desto mer positivt drar du till dig. För om vi tänker så här, handen på hjärtat, hur många attraheras av någon som bara sitter och räknar upp sina negativa sidor? Älska dig själv för du är värd att älskas precis som du är.

Va tydlig med vad du önskar. Många pratar också om vad de inte vill ha i sitt liv, påminner sig ofta om tidigare relationer som inte har fungerat. Exempelvis: ”Min förra sambo gav mig inte tillräckligt mycket frihet”. ”Min förra sambo förminskade det jag tror på”. ”Min förra sambo tyckte att jag var för tjock”… Dessa förminskade tankar blir en negativ loop och chansen är stor att dessa tankar oavsiktligt drar till dig liknande relationer igen. För som attraktionslagen säger – Vi attraherar det vi uppmärksammar. Så va tydlig med vad du önskar in i ditt liv, hur du vill att din blivande Kärlekspartner ska vara mot dig, hans eller hennes personlighet. Hur han eller hon tittar på dig, behandlar dig, kramar dig, kysser dig, vilka ord din blivande Kärlekspartner säger när han eller hon pratar med eller om dig. Va ärlig med dina tankar och känslor och använd positiva och upplyftande ord.

Släpp taget om tidigare relationer, fokusera på det du vill ha i ditt liv istället och älska dig själv… och berätta gärna för mig hur det går.

Tack för att du stannade till och läste mina tankar. Dela gärna om du tycker om det du läser så att andra människor också kan få inspiration. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

3 thoughts on “Att attrahera in Kärlek i ditt liv. Del ett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *